پیشنهادات مربوط به حوزه فعالیتهای وزارت آموزش وپرورش در حوزه‌های مختلف

بسمه تعالی

گزیده متن نامه ارسالی به دستگاه‌های مختلف دولتی در قوه سه‌گانه

وزیر محترم وزارت آموزش وپرورش:

     با سلام و احترام و آرزوی توفیق روز افزون برای تمامی خدمتگذاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بویژه جنابعالی، همانگونه که مستحضرید کشور ایران در ابعاد مختلف ثروتمندترین کشور بالقوه جهان به‌شمار می‌رود و اکتشافات، اختراعات متعدد و متنوع و خدمات فراوان علمی دانشمندان ایران باستان به جهان و نیز دستاوردهای و پیشرفت‌های عظیم و شگرف علمی در دوران انقلاب اسلامی نیز ثابت کرده که کشور ما از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای برای سرعت بخشیدن مضاعف به مسیر رشد و تعالی همه‌جانبه در بخش‌های مختلف برخوردار است.

     در این راستا بدیهی است؛ چنانچه مرجعیت علمی و عملی ایران در سطح جهان هدف و مبنای کار قرار گیرد و شرایط لازم برای استفاده بهینه و اصولی از همه ظرفیت‌های مورد اشاره فراهم گردد، امکان سرعت بخشیدن به این حرکت پرشتاب بیش از پیش فراهم خواهد شد.

    به همین منظور علاوه بر پیشنهادات مشترک و عمومی که برای رئیس جمهور محترم و همه دستگاه‌های دولتی ارسال شده است، موارد ذیل نیز به عنوان پیشنهادات اختصاصی برای آن دستگاه محترم تقدیم می‌شود، لذا ضمن اعلام آمادگی برای توضیح حضوری، خواهشمند است دستور فرمایید، موضوعات ارسالی مورد بررسی قرار گرفته و حتی‌المقدور اینجانب را نیز از نتیجه اقدامات صورت گرفته آگاه نمایند.

     توضیح: برای ملاحضه نامه و پیشنهادات مشترک و عمومی، می‌توانید، به متن نامه ارسالی برای رئیس جمهور محترم و یا نامه پیشنهادات مشترک و عمومی که به شکل مستقل در بخش پیشنهادات همین سایت ارائه شده مراجعه بفرمایید.

با نهایت تقدیر و تشکر

احمد رضا هدایتی

کارشناس ارشد مدیریت

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

پیشنهادات اختصاصی موردنظر:

  • معرفی و نصب عکس فارغ‌التحصیلان هر مدرسه که اکنون از شهداء یا چهره های علمی، فرهنگی، سیاسی، هنری و … محسوب شده و از آنان بعنوان نخبه نام برده می شود، در جهت ترغیب دانش آموزان به تلاش بیشتر.
  • الزام و تشویق معلمین به مطالعه و ارائه منظم مقاله وتحقیق (مانند اساتید دانشگاهها ) متناسب با شرایط و سطح علمی هرمقطع ( هر سه ماه یکبار ) بعنوان یکی از معیارهای ارزیابی و ارتقاء سازمانی با منظور نمودن امتیازات ویژه .
  • ترویج و توسعه فرهنگ تحقیق و مطالعه میدانی و علمی دانش آموزان با نظارت معلمین، متناسب با مقاطع مختلف تحصیلی در تمام مدارس و در تمام سطوح .
  • افزایش درس روش تحقیق ساده برای مدارس با در نظر گرفتن ظرافتهای کاری برای جلوگیری از کپی برداری از کار و تلاش دیگرا ن، اگر چه حتی کپی برداری هم می تواند به فرهنگ تحقیق کمک کند.
  • ترغیب، معرفی و تشویق تحقیقات برتر دانش آموزی در پایان هر سال تحصیلی و بصورت سلسله مراتبی .
  • تاکید بر تحقیق دانش آموزی بر روی مسائل و معضلات اجتماعی و فرهنگ شهرنشینی و آداب زندگی اجتماعی و آثار و پیامدهای تخریب اموال عمومی با استناد به مبانی اعتقادی، اجتماعی و حقوقی.
  • تلاش در جهت علمی و به روز کردن و همچنین هدفمند نمودن نوع کاردستیهای دانش آموزی متناسب با فن آوریهای نوین و با حفظ جایگاه صنایع دستی .
  • رتبه بندی تمام مدارس و مراکز آموزشی وابسته از طریق تقویت نظام بازرسی و نظارت و همچنین ایجاد سامانه نظر سنجی سالم و هدفمند از دانش آموزان و خانواده های آنان، در تمام مراکز مذکور، برای ارزیابی عملکرد زیر مجموعه و با استفاده از شیوه های مناسب و علمی، بمنظور اعمال کاهش یا افزایش مزایای بهره وری کارکنان هر مرکز، با لحاظ نتایج ارزیابی های سازمانی و نظرات مردمی در مورد عملکرد و وضعیت مرکز مورد نظر که ممکن است متناسب با نمره مکتسبه، در مقاطعی منجر به افزایش و در زمانی دیگر منجر به کاهش مـزایای بهره وری و متقابلا مزایای حقوقی کارکنان شود.
  • ارزیابی عملکرد و رتبه بندی معلمین و دبیران بر اساس کیفیت کار آنها و تاثیر گزاری در حقوق و مزایا کارکنان و اعلام آن در مرکز آموزشی مربوطه برای ایجاد انگیزه بیشتر.
  • تسریع در بازنگری و کاربردی نمودن متون آموزشی .
  • تسریع در باز مهندسی و تعریف نظام آموزشی مدارس کشور.
  • مردمی نمودن اداره بخشی از سیستم آموزشی مدارس با تشکیل هیئت امناء مردمی.

شما همچنین می توانید ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *