بنا بر اظهارت مسئولین بانک مرکزی جمهوری اسامی ایران، طی یکی دو ماه گذشته، حدود ۸ میلیون سکه توسط حدود صد هزار نفر از بانکهای عامل خریداری شده است، صرفنظر از افرادی که کمتر از ۱۰ تا ۲۰ سکه خریده اند. درخواست و خرید ارز نیز از روال عادی خود خارج شده است، لذا خریداران کلان را میتوان در ۴ گروه دستهبندی کرد.
افرادی که واقعاً تحلیلگر اقتصادی خوبی هستند و میدانند چه میکنند و بیغرض فقط برای منافع شخصی به این کار مبادرت کردهاند، گروه دوم افرادی هستند که فکر می کنند تصمیم. درستی گرفتهاند، اما معمولاً با زیان مواجه میشوند و طبق روال قبل، در نهایت دولت و مسئولین نظام را عامل شکست خود معرفی میکنند. که علیرغم بیتوجهی به شرایط اقتصادی کشور، شاید رفتار این دو گروه قابل اغماض باشد.
اما گروه سوم میتوانند افراد ضدانقلاب و فرصتطلبی باشند که شخصاً اهدافی مانند؛ پولشویی، فرار مالیاتی، احتکار یا قاچاق ارز و طلا و در نتیجه ایجاد نارضایتی و ناامنی عمومی و ایجاد اختلال در نظام اقتصادی و امثال آن را در سر می پرورانند و گروه چهادم هم می توانند افراد خائنی باشند که به واسطه ارتباط با بیگانگان، اطلاعاتی بیش از مسئولین نظام در مورد برنامهها و توطئههای آتی دشمنان و شرایط آینده کشور دارند و با هدایت دولتهای معارض برنامههایی مانند؛ تأمین مالی افراد و گروههای تروریستی و آشوبگر و بحرانسازی و یاخروج ارز و طلا (پشتوانه پول ملی) از کشور و ایجاد اختلال اقتصادی و در نتیجه، رکود، تورم، آشوب، اغتشاش و ایجاد ناامنی در کشور را دنبال میکنند.
در هر حال این وضعیت عادی به نظر نمی رسد و لذا اطمینان از احتمال اقدام دو گروه آخر، مستلزم بررسی بیشتر توسط دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی و اقتصادی و برخورد جدی و شدید با خائنین و سایر افراد ضدانقلاب مؤثر در این نابسامانی است.
احمدرضا هدایتی
۹۷/۳/۵
ممنون عالی
سلام و تشکر