کارآفرینی و اشتغال‌زایی (الزامات و پیش‌نیازهای کارآفرینی)

بسمه تعالی

مقدمه مهم:

     چنانچه جویای کار و ایجاد اشتغال برای خود، خانواده یا دوستانتان هستید کمی تامل نمایید، ابتدا مطالب ذیل را با دقت مطالعه نموده و سپس با ورود به «ایستگاه کاریابی» در پایین صفحه اصلی همین سایت (rahtooshe.com)، با مصادیق و نمونه صدها فرصت شغلی واجد شرایط و قابل راه‌اندازیِ بعضاً کم‌نظیر در محیط کسب و کار کشور آشنا شوید.

     اگر چه گفته می‌شود که برای هر فرد جویای کار غیردولتی، داشتن سرمایه، اولین لازمه کارآفرینی به شمار می رود، اما شما نگران نباشید، زیرا اولاً در ادامه با برخی از مشاغل که به کمترین هزینه برای راه اندازی نیاز دارند آشنا می شوید و ثانیاً از نظر نگارنده، در اکثر موارد به دلایلی که توضیح داده خواهد شد، داشتن سرمایه برای ایجاد اشتغال در اولویت اول قرار ندارد، بلکه سایر عوامل مانند؛ آنچه در ذیل به آنها اشاره می‌شود، از اولویت و اهمیت بیشتری برخوردارند، برای اثبات موضوع می‌توانید زندگی کارآفرینان نمونه و برتر را در سایت‌های مختلف اینترنتی جستجو و مطالعه و یا حتی شخصاً به آنها مراجعه فرمایید.

     کافیست با توکل به خدا و در نظر گرفتن علاقه و توان خود و الزامات کار، فکرتان را به‌کار بیندازید و با کمی همت و تلاش و ترجیحاً خلاقیت و نوآوری، کار مناسبی را برای خود دست و پا نمایید.

     شما خواننده عزیز نیز می‌توانید، برای افزایش هر چه بیشتر کارآیی این بخش و کمک به توسعه اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال برای جوانان پر شور، مومن و با استعداد این مرز و بوم، مصادیق دیگری از فرصت‌های شغلی موجود یا جدید و قابل راه اندازی را با مشخصات کامل و شرایط، ویژگی‌ها و در صورت امکان، نمونه عینی آن معرفی نمایید تا به نام خودتان در این بخش درج گردد.

 نکات و الزامات کارآفرینی و اشتغالزایی:

     امروزه موضوع کارآفرینی و اشتغال زایی یکی از مهمترین مشکلاتی به شمار می‌رود که اکثر کشورهای جهان حتی کشورهای توسعه یافته از تبعات آن رنج می‌برند.

      در این رابطه چنانچه بخواهیم علل این معضل جهانی را مورد بررسی قرار دهیم، می‌توانیم متناسب با شرایط و وضعیت کشورهای مختلف، عوامل مشابه و بعضا متفاوتی را در بروز و تشدید این وضعیت موثر بدانیم.

      به عنوان مثال: فقدان یا ضعف در تهیه طرحها و برنامه های اساسی و هدفمند برای اشتغالزایی، سیاستگذاری های نا درست و غیر اصولی، کم توجهی به موضوع اشتغال و فرهنگ کارآفرینی و اولویت یافتن سایر مسائل نسبت به اشتغال، دولتی بودن امور و عدم استفاده مناسب از ظرفیتهای بخش خصوصی، کمبود نیروهای متخصص و ماهر، محدود بودن زمینه های کارآفرینی، وضعیت اقتصادی و نیز جغرافیایی کشورها، محدودیت در دسترسی به بازارهای داخلی و بخصوص بین المللی، نا مناسب بودن راههای مواصلاتی و ارتباطی، عدم بهره مندی از مواد اولیه، تحریم و فشارهای اقتصادی، وجود قوانین قدیمی و دست و پاگیر یا فقدان قوانین جدید و مناسب، بروکراسی های زاید و همچنین فساد محسوس نامحسوس موجود و موثر در سیستم اداری کشورها، ضعف دولتها در حمایت هدفمند و نظام یافته از تولید، فرهنگ و رفتارهای اجتماعی، انتظارات غیر منطقی برخی از افراد جویای کار و حتی مولفه هایی مانند: اراده و انگیزه، اعتماد به نفس، قدرت تصمیم گیری و ریسک پذیری و همینطور خلاقیت و ابتکار عمل فردی را باید به عنوان برخی از مهمترین عوامل یا موانع موثر در اشتغالزایی و کارآفرینی معرفی نمود.

     با این حال؛ باید به یاد داشته باشیم که تنوع و تعدد مشکلات مورد اشاره در هر نقطه از دنیا متفاوت بوده و جمهوری اسلامی ایران علی رغم فشارهای بین المللی، با توجه به شرایط جغرافیایی و ظرفیتها و منابع موجود در کشور، نسبت به سایر دولتهای دنیا اعم از غربی و شرقی، با مشکلات و موانع کمتری مواجه می باشد و لذا به نظر می رسد امکان کارآفرینی و اشتغالزایی در ایران در بخش‌های مختلف به‌خصوص در بخش کشاورزی، صنعت و تولید علم، بسیار آسانتر از دیگر کشورها می‌باشد.

حال با توجه به نرخ نسبتا بالای بیکاری در کشور، این سوال مطرح است که چطور و چگونه چنین چیزی ممکن است؟

     در پاسخ به این سوال باید به یاد داشته باشیم که کارآفرینی و اشتغالزایی لزومًا بر عهده دولت‌ها نیست، بلکه دولت‌ها موظفند با برنامه‌ریزی و بسترسازی مناسب و حتی‌المقدور حمایت‌های مادی و معنوی در ابعاد مختلف، شرایط را برای دستیابی به این هدف فراهم نمایند، بنابراین قبل از  هر چیز باید این تفکر غلط که دولت موظف است برای هر فرد یک کار و ترجیحاً یک کار اداری با شرایط مناسب فراهم نماید، را از ذهن خود پاک نماییم و سپس با برنامه‌ریزی مناسب، فرآیند کارآفرینی و اشتغالزایی را طی نماییم.

 فرایند کلی کارآفرینی و اشتغالزایی:

۱)   به عنوان نخستین گام و قبل از هر اقدام باید ضمن توجه به موانع و مشکلات فوق الذکر، با بررسی و مطالعه کافی پیرامون ظرفیت‌ها و زمینه های کارآفرینی و اشتغالزایی در کشور، شناخت لازم از فرصت‌های شغلی موجود و یا قابل حصول را کسب نماییم.

        برای تسهیل در کار می توانیم از منابع و روشهایی مانند: اینترنت یا کارشناسان دستگاه‌های دولتی و یا تولید کنندگان و حتی بررسی میدانی و یا مراجعه حضوری به بخشهای مختلف تولیدی در شهر و روستای خود، بهره بگیریم.

        مشورت با افراد صاحب‌نظر و متخصص در دستگاه‌های ذیربط دولتی و مراکز علمی و همچنین افراد مجرب و فعال در زمینه موردنظر و در صورت لزوم، همکاری (شاگردی و کارآموزی) موقت برای کسب تجربه، نقش تعیین‌کننده‌ای در این زمینه دارد.

        مراکز مشاوره‌ای خصوصی و یا دولتی مانند؛ ادارات جهاد کشاورزی، ادارات، صنعت، معدن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی و بسیج سازندگی از جمله مراکزی هستند که می‌توانیم از نظر تخصصی آنها بهره‌مند شویم.

۲)   نیازسنجی گام بعدی از مرحله کارآفرینی و اشتغالزایی به شمار می‌رود، به این معنا که باید قبل از ورود به موضوع بدانیم که موضوعات و زمینه‌های مورد نظر، در کوتاه‌مدت و حتی درازمدت در ردیف نیازهای فعلی و یا اولویت‌های کنونی جامعه (بازار هدف) در داخل یا خارج از کشور قرار دارد یا خیر، به عبارت دیگر باید بدانیم که محصول یا خدمات مورد نظر که قصد تولید آن راداریم، به اندازه کافی در شهر، استان، کشورما یا حتی سایر کشورها مشتری دارد و آیا امکان دسترسی به مشتریان در محدوده مورنظر را داریم..

     شاید بتوانیم چینی‌ها را یکی از موفقترین افراد در این زمینه بدانیم، زیرا شرکتهای چینی با انجام مطالعات دقیق و حرفه‌ای، تا حدی رشد یافته‌اند که نه‌تنها به بزرگترین صادر کننده محصولات استراتژیک و سایر کالاهای متعارف مورد مصرف در دنیا تبدیل شده اند، بلکه تولید کالاهای خاص مورد مصرف در هر کشور را نیز آغاز کرده و به عنوان مثال؛ با آگاهی از فرهنگ ایرانی، تا جایی کار را پیش برده اند که با به‌کار بردن کمی خلاقیت، برای ایرانیان اهل گشت گذار، کالایی مانند منقل با پمپ باد دستی را روانه بازار کشور نموده اند و حتی تولید کالاهای خاص مورد نیاز مسلمانان مانند: جانماز و مهر و تسبیح را نیز در فهرست تولیدات خود قرار داده اند.

۳)  از امکان‌سنجی می‌توانیم به عنوان سومین گام نام ببریم، چرا که گاهی تولید یک محصول جزء کالاهای پر مصرف و نیازهای مهم و حتی دارای اولویت یک جامعه قرار دارد، اما شرایط و بسترهای لازم مانند مواد اولیه، امکان حمل و نقل یا نیروی متخصص برای تولید محصول یا کالای مورد نظر در ابعاد مختلف در آن منطقه فراهم نیست.

     در این رابطه باید تمامی امکانات و ظرفیتهای قابل حصول و همچنین همه موانع، مسائل و مشکلات احتمالی از جمله موضوعات مورد اشاره در مقدمه را مورد توجه قرار دهیم.

۴) چهارمین گام فهرست نمودن سوالاتی است، که پاسخ آنها بیانگر شرایط، وضعیت و توانائیهای ما در قبال کار مورد نظر می باشد، به عنوان مثال: اهداف (هدفگذاری)، موضوع کار، تخصص و مهارتهای فردی و گروهی موجود و موردنیاز، انگیزه و علاقمندی به موضوع، برآورد مالی و بررسی میزان سرمایه گذاری ممکن، امکان اخذ کمک مالی از دوستان و بستگان بنا بر ضرورت، منابع و امکانات موجود و قابل دسترس، امکان شراکت و تعداد شرکا و همکاران، امکان ایجاد تعاونی، رقبای فعلی یا آتی، مکان انجام کار، زمان انجام کار، محدوده انجام کار، امکان بازدهی زود هنگام یا دیر هنگام، قوانین و مقررات مربوطه، چگونگی رعایت اصول آمایش سرزمینی و امثال آن؛ سوالاتی هستند که می توانند در شناسایی و  انتخاب موضوع مورد نظر به ما کمک نمایند.

۵) در نهایت باید با توکل و امید به خدا و بر اساس طرح و نقشه مناسب و از پیش آماده، کار را با طی نمودن روال معمول آغاز نماییم و عدم دستیابی به همه انتظارات و یا حتی شکست احتمالی نباید بلافاصله مانع از ادامه کار ما شود.

     یادمان باشد که پول و سرمایه حرف آخر را نمی‌زند، بنابراین؛ هر مقدار پول هنگامی که با شناخت کافی از شرایط محیط کار و اراده قوی، اعتماد به‌نفس، پشتکار، خلاقیت و نوآوری همراه شود، معجزه می‌کند و راز موفقیت در توجه به همین ویژگی‌ها نهفته است، پس در این مسیر نباید بیش از حد به پشتیبانی و حمایت دستگاه‌های دولتی یا دیگران خوشبین و متکی باشیم.

برخی از مصادیق کارآفرینی و فرصتهای شغلی در ایران:

     همانگونه که اشاره شد، کشور ما از ظرفیت‌ای فراوان و متعددی برای کارآفرینی برخوردار است که با کمی دقت و به‌کار بردن خلاقیت می‌توانند به عرصه خوبی برای کسب درآمد مشروع و قانونی تبدیل شوند. برخی از این مشاغل در «ایستگاه کاریابی»  این سایت (ره توشهrahtooshe.com) مورد اشاره قرار گرفته‌اند، مشاغلی که به اعتقاد کارشناسان ذیربط، به علت افزایش روزافزون تقاضای بازارهای داخلی و خارجی، اشباع بازار محصولات آنها در کوتاه مدت تقریباً ناممکن بوده و به شرط رعایت اصولی مانند: کیفیت، تنوع، بسته بندی مناسب و به‌روز‌سازی، به هر میزان تولید در این زمینه‌ها افزایش پیدا کند، برای آن مشتری نیز وجود خواهد داشت و لذا در اکثر موارد مشروط به رعایت نکات حرفه‌ای و فنی مورد اشاره، امکان ورود به این عرصه‌ها و سرمایه‌گذاری برای تولید فراهم می‌باشد.

     همان‌گونه که اشاره شد؛ برای کسب توضیحات بیشتر و رؤیت مصادیق کارآفرینی و فرصت‌های شغلی موجود در ایران می‌توانید به ایستگاه کاریابی همین سایت یعنی سایت ره توشه (rahtooshe.com) مراجعه فرمایید.

     

شما همچنین می توانید ...

٪ پاسخ

  1. alireza گفت:

    سلام میخوام درسمنان کارافرینی کنم ولی فکرم جواب نمیده.به نظرشما میشه کاری درامدزا درسمنان انجام داد.بنده۲۵ ساله وبیکارهستم.بابت مطالب این سایت ممنون

  2. علي قيطاني گفت:

    سلام و درود بر شما.
    مدتی است انگیزه ایجاد یک مزرعه تولید بلدرچین را دارم، می خواهم بدانم با توجه به اینکه سرمایه ای در حد ۵۰ میلیون تومان دارم آیا میتوانم قدمی در حد حداقل برداشته و پس از کسب تجارب لازم آن را توسعه دهم؟اصالتا اهل استان مرکزی (اراک) هستم و میتوانم زمینی مناسب استارت اولیه تهیه نمایم.
    از راهنمایی شما سپاسگزارم.

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      برادر ارجمند جناب آقای قیطانی:
      با سلام و عرض معذرت، حقیر اطلاعات چندانی در مورد موضوع مورد نظر شما ندارم و با توجه به توصیه دوستان فقط در حد معرفی فرصتهای شغلی اقدام کرده ام، لذا پیشنهاد می کنم برای کسب اطلاعات بیشتر از نظرات مشورتی کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی و یا منابع اینترنتی و همچنین از تجربیات کسانی که قبلا وارد این عرصه شده اند بهره ببرید.
      ومن الله التوفیق

    • مجتبی گفت:

      باسلام عرض ادب و احترام.میخواستم سوال کنم که میتونم در زمینه پرورش و صادرات خوک وحشی فعالیت داشته باشم ضمنا زمین قابل انجامش نیز موجود است لطفا راهنمایی بفرمایید که به کدام ارگان و سازمان باید مراجعه کنم و مراحل و پروسه مطلوب چیست.با سپاس از شما.

      • احمدرضا هدایتی گفت:

        آقا مجتبی سلام:
        وقتی پرورش سگ و تمساح و …. ممنوعیت ندارد، احتمالاً این هم ممنوعیت ندارد، اما چرا خوک؟ در هر حال برای اخذ مجوز باید به وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت معدن و تجارت مراجعه بفرمایید.
        موفق باشید

    • ناشناس گفت:

      سلام ، اگر (آقای قیطانی بتواند) ۵۰ میلیون بدهند (بنده) ماهیانه ۳میلیون (به ایشان) می‌دهم ۰۹۳۶۴۹۲۲۶۵۵

      • احمدرضا هدایتی گفت:

        ناشناس محترم سلام؛
        پیشنهاد شما برای رؤیت آقای قیطانی روی سایت قرار گرفت.
        موفق باشید – یاعلی

      • رضا گفت:

        بله یکی دو ماه به ایشان پول میدهید بعد کل پول را یکجا میدید بالا نگید من ال هستم بل هستم از این بانکهای خصوصی و موسسات که معتبرتر نیستی .دوست کلاهبردار تورتو جای دیگه پهن کن

        • احمدرضا هدایتی گفت:

          آقا رضای محترم سلام:
          دوست عزیز احتیاط کردن خوبه، اما اول شما متن را بخوانید و بعد قضاوت کنید، بنده نه از کسی پولی درخواست کرده ام و نه قصد مشارکت با کسی را دارم. فقط شرایط کارآفرینی و مصادیق کارآفرینی را برای افراد جویای کار توضیح داده ام.
          در هر حال موفق باشید

          • ناشناس گفت:

            باسلام برای کار آفرینی آموزش حرفه کیف پول چرم زنانه احتیاج به به نیرو زن و مرد دارم صرفا جهت ارتقای سطح کیفی در کشورهای مختلف

            • احمدرضا هدایتی گفت:

              ناشناس محترم سلام؛
              یشنهاد شما برای رویت مخاطبین محترم، روی سایت قرار گرفت.
              البته شما باید اطلاعات بیشتری را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهید.
              موفق باشید

  3. مهدي احمدي گفت:

    سلام آقای هدایتی. مطالبی که اینجا آمده است بسیار جالب و قابل تامل است.البته به نظر من برای اجرایی شدن بیشتر آنها فاکتورهایی لازم است که مهمترین مورد که در همه مشترک است داشتن اراده و ثبات قدم است. با تشکر از شما.

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      جناب آقای احمدی سلام:
      از حسن نظر جنابعالی متشکرم، همانگونه که شما هم اشاره کردید، قطعا تحقق این موارد نیازمند بسترسازی و ایجاد سازوکارهای لازم و مهمتر از همه همکاری صمیمانه، خالصانه و متقابل مردم و مسئولین می باشد، اما قطعا ناشدنی نیست، امیدوارم در آینده بیشتر از نظرات دوستان عزیز بهرمند شوم.
      ومن الله التوفیق

  4. ایرج گفت:

    سلام خیلی … معطل اید

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      دوست گرامی سلام:
      البته نظر همه مخاطبان حتی نظرات منفی و نامتعارف قابل احترام است، اما چنانچه علت را بیان بفرمایید، شاید قابل اصلاح باشد.
      با تشکر

  5. علی رضایی گفت:

    باسلام وقتی از منی که جواز تاسیس کارخانه کرفتم که باعث اشتغال ۴۰نفر میشودحمایتی صورت نمیگیرد باجه امیدی اقدام به سرمایه گذاری کنم

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      با سلام:
      دوست عزیز همانگونه که می دانید وضعیت کشور از نظر اقتصادی در شرایطی نیست که در حد شایسته کارآفرینان عزیز عمل کند و از سوی دیگر متاسفانه گروهی از بانکها و برخی از دستگاهها نیز به آن حد از بلوغ مدیریتی نرسیده اند که ارزش سرمایه گذاری در بخش تولید را به درستی درک نمایند، لذا بخش قابل توجهی از منابع کشور بدون آنکه نظارت لازم و آینده نگری مطلوب وجود داشته باشد، همچنان صرف فعالیتهای واسطه ای می شود که امید است با تاکیدات رهبر معظم انقلاب و پیگیری مسئولین محترم سه قوه این مشکل در آینده نزدیک بر طرف گردد، در هر حال به نظر می رسد این روند در حال بهبود است و لذا نباید باعث نومیدی شما شود، انشاء الله با پیگیری بیشتر و جلب همکاری و مشارکت سایر افراد واجد شرایط موفق خواهید شد.
      برای شما آرزوی موفقیت دارم

  6. مرتضی مطهری گفت:

    باسلام وخسته نباشید در استان گلستان زندگی میکنم ضمنا در ارگان دولتی شاغل هستم وسرمایه ای در حدود ۱۵۰میلیون تومان دارم قبلا در ساخت وساز ساختمان شراکت مکیردم ولی تصمیم به کارجدید واسقلال نمودم با توجه به شرایط فوق چه حرفه ای را پیشنهاد میدهید؟

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      برادر ارجمند جناب آقای مطهری،
      ضمن عرض سلام و عذر خواهی به علت تاخیر در پاسخ، همانگونه که در بخش مربوطه در سایت توضیح داده ام، سرمایه گذاری در هر جایی بستگی به شرایط و پاسخ دادن به سوالات ذیربط در این زمینه دارد، با این حال فکر می کنم در جایی مانند استان گلستان سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از جمله پرورش آبزیان مناسب است، اما توصیه می کنم حتما قبل از هر گونه اقدامی با کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی مشورت کنید،با روحیه و تجربه ای که دارید انشاالله موفق خواید بود.
      موفق باشید

  7. فاطمه گفت:

    با سلام و سپاس بابت مطالب خوبتون
    من مدتی بود که میخواستم سراغ تولید یکی از محصولات کشاورزی که بازار خوب داخلی و بخصوص خارجی داره برم
    ولی …
    نه بودجه شو داشتم که زمینی بخرم نه…
    ولی ایده ی خیلی خوبی بود
    به جهاد کشاورزی هم رفتم ولی حمایت مادی نکردن
    ولی ذهن من همیشه ایده میسازه
    ناامید نمیشم

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      با سلام مجدد خدمت شما:
      همانطور که قبل عرض کردم انگیزه و امیدواری و پشتکار نیمی از موفقیت محسوب می شود، ضمنا دریافت ایده های شما باعث خرسندی حقیر و کمک به تکمیل مطالب پیشنهادی خواهد بود.
      یا علی

    • ایوبی گفت:

      سلام دوست عزیز فاطمه خانم من زمین دارم اگر خواستید میتوانیم با همکاری هم تولید کنیم
      با تشکر مدیر دهکده جهانی زنان ایوبی
      http://salatin512.blogfa.com

      • احمدرضا هدایتی گفت:

        سرکار خانم ایوبی:
        با سلام مجدد پیام شما همراه با نشانی الکترو نیکی جنابعالی برای سرکار خانم فاطمه ارسال شد، ضمنا رایانامه ایشان به طور جداگانه به نشانی شما ارسال شد.
        ضمنا مقاله «فاطمه الگوی زنان جهان» را می توانید در سای با عنوان مشابه جستجو و ملاحضه بفرمایید.
        موفق باشید- یا علی

    • ولیخانی گفت:

      سلام ایده تون چیه شاید بتونم کمکتو. نه

      • احمدرضا هدایتی گفت:

        باسلام:
        سؤال شما جهت رؤیت سرکار خانمفاطمه به نشانی ایشان ارسال شد. اما بهتر بود ایمیلتان را اعلام می کردید.
        موفق باشید

    • حمیدرضا گفت:

      سلام ایده تون چیه من سرمایه گذاری میکنم

      • احمدرضا هدایتی گفت:

        آقا حمیدرضا سلام؛
        مطلب شما جهت رؤیت سرکار خانم فاطمه، روی سایت قرار گرفت. اما به نظرم برای دریافت پاسخ لازم است، حداقل نشانی الکترونیکی خودتان را اعلام بفرمایید.
        موفق باشید

  8. فاطمه گفت:

    ولی خدا حکمتتو شکر
    یا ایده شو میده یا پولشو
    مردم چه پولهایی دارن اونوقت نمیدونن چکارهای بکری میتونن باهاش بکنن 😀

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم فاطمه با سلام:
      معلوم است که شما آدم با انگیزه ای هستید، پس می توانید به تحقق اهدافتان امیوار باشید، با توکل به خدا اقدام کنید. انشاء الله خدا هم به شما کمک می کند، به قول معروف از شما حرکت از خدا برکت.
      موفق باشید. یا علی

    • سعید حسینی گفت:

      خواه گرامی فاطمه خانم سلام، ایده تراش سنگهای قیمتی هزینه خیلی زیادی نمی خواهد، بعضضی از طلا فروشها خودشان حاضرند هم دستگاه را به شما بدهند و هو سنگش را در اختیارتان بگذارند و در کار شما شریک شوند. من به شکر خدا موفق شدم و الان یک مغازه هم دارم و قصد دارم اینقدر جلو بروم که کارهایم را صادر کنم.
      حتما شما هم می توانید، اگر واقعا نیاز دارید دنبالش بروید موفق می شوید. از آقای هدایتی هم برای مطالبی که پیشنهاد داده اند خیلی خیلی متشکرم و برایشان آرزوی موفقیت دارم.

      • احمدرضا هدایتی گفت:

        جناب آقای سعید حسینی سلام:
        از لطف شما متشکرم و خدا را شاکرم که یک هموطن از این طریق به یک کارآفرین موفق تبدیل شده است. انشاالله با توکل به خدا و همت بلندی که دارید به هدفی که دارید برسید.
        موفق باشید – یاعلی

  9. با سلام و تشکر فراوان:
    به موارد فوق العاده جالبی اشاره کرده اید، مصادیق هم خوندنی بودند.
    دست مریزاد

  10. محسن گفت:

    با عرض سلام نمی خوام منفی باف صحبت کنم ولی واقعیت تو میگم لیسانس برق قدرت دارم نفر برتر استان و کشور در زمینه المپیاد علمی برق طی دو دوره کسب کردم بیش از ۷سال کار در بخش صنعت تجربه دارم و لوح افتخار از سازمان تحقیقات وجهاد خود کفائی ارتش نیروی زمینی کسب کردم وخیلی چیزهای دیگر که نمی خوام باز گوکنم.اینارو گفتم که بدونید از سن ۱۴سالگی تا الان که۲۶ هستم هیچ همایتی از ارگانی نشدم.درد دلم زیاده خوش باشین ای سردم داران این مملکت ولی بدانید روز قیامتی هست.به امید دیدار

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      آقا محسن عزیز سلام:
      حقیر هم با اعتقاد به وجود برخی کاستی ها در این زمینه، در همین سایت طی چند مقاله و پیشنهاد متنوع از جمله مقاله؛ «نگاه جهان سومی به مقوله ورزش» سعی کرده ام به گلایه شما اشاره نمایم، اما همانطور که می دانید کشور هم اکنون با تحریم و برخی از محدودیت ها مواجه است و لذا بخشی از مشکلات را باید ناشی از همین موضوع دانست، اما همانگونه که شما هم به درستی اشاره کرده اید، مشکلات موجود نباید باعث نومیدی نخبگان و پشتوانه های علمی کشور شود، این موارد را باید به حساب کوتاهی مسئولین ذیربط و عدم درک صحیح برخی از دست اندرکاران موضوع، از فرمایش مقام معظم رهبری که همواره بر ضرورت توجه به نخبگان تاکید داشته اند بگذارید، در هر حال از نخبگان انتظار می رود که با افکار بلند خود موانع را برطرف و برای دیگران نیز نقش کارآفرین را داشته باشند، البته همه ما وظیفه داریم به هر شکل ممکن در جهت اعتلای علمی کشور تلاش کنیم، حتی اگر نیاز باشد از مساعدت مسئولین مربوط صرفنظر کنیم، مطمئن باشید که امثال شما در قلب مردم ایران جای دارید و دعای آنان بزرگترین پشتوانه شماست.
      در هر حال برایتان آرزوی موفقیت و سربلندی دارم. یاعلی
      (رونوشت: جهت استحضار مسئولین محترم بنیاد ملی نخبگان کشور)

      • محسن گفت:

        با عرض سلام.با گفته های شما اندکی موافقم شما راننده اتوبوس را در نظر بگیریدخوده راننده با تعدادی کمک راننده این اتومبیل را به حرکت در می اورند هدایت ان دست مسافران که نیست بلکه مسافران شرایط ارامش را فراهم می کنند این راننده است که دستندازهارو نادیده میگیرد.و اما جواب نامه قبلی که مدیریت خانواده با ان شرایط را ندادید.سوءتفاهم پیش نیایدولی تا در این وضعیت قرارنگیرید درده این مردم را نمیتوان لمس کرد.واین این درددلها زیاد است.ولی یادمان باشد که بسیار از مردان بی ادعایی بودن که خون خود را نثار این ملت کردن تا امروزی سرفراز داشته باشیم

        • احمد رضا هدایتی گفت:

          با سلام مجدد خدمت آقا محسن عزیز:
          شاید گفتن این نکات درست نباشد، اما برای اینکه تصور نکنید حقیر از مشکلات اقتصادی قشر ضعیف جامعه اطلاع ندارم عرض می کنم، با افتخار می گویم که در جوانی تابستان ها کارگری می کردم، در بدو فعالیت رسمی در سال ۶۰، حقوق بنده ماهی ۲ هزار تومان بوده و تقریبا طی یک دهه که به تدریج حقوق ها افزایش یافت با ارائه مدرک لیسانس به حدود ۴ هزار تومان رسید و با همین حقوق خانواده را اداره می کردم، در طول ۶ سالی که برای اخذ مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از شهرستان به تهران رفت و آمد می کردم، از نظر مالی در وضعیتی قرار داشتم که برای تردد درون شهری فقط می توانستم از مینی بوس و اتوبوس استفاده کنم و اگر قبل از طلوع آفتاب با تهران می رسیدم مجبور می شدم که در ترمینال بمانم تا کار اتوبوس ها و مینی بوس ها شروع شود، با این حال هیچگاه از زندگی نااَمید یا ناراضی نبودم،به خاطر دارم که همان زمان درآمد یک کاشیکار تقریبا حرفه ای که بنده ایشان را می شناختم و حتی زمستان ها هم در مناطق گرمسیر کار می کرد، بیش از سه برابر حقوق بنده بود اما همیشه با مشکل مالی مواجه بود که البته بخش قابل توجهی از آن به نحوه مدیریت بر درآمدش برمی گشت، قصد انشاء نوشتن ندارم، لذا ضمن تشکر از اظهار نظر شما، پیشنهاد می کنم در صورت تمایل، سایر مقالات حقیر در بخش اقتصادی و اجتماعی را هم مورد مطالعه قرار دهید.
          یا علی

  11. اسما گفت:

    باسلام وتشکرپیشنهاد ها خیلی خوبن اما وقتی بخوای انجامش بدی اولین چیزی که مانعت میشه پوله من ۲۰ سالمه واندازه ی همه هم سن وسالهای خودم انگیزه دارم خیلی دوست دارم همراه با درسم کار کنم ولی تا الان که نشده…

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      بازدید کننده محترم:
      با سلام و تشکر از اظهار لطف شما، بنده هم قبول دارم که در بسیاری از موارد، پول و سایر ابزار و امکانات، شرط اصلی است، اما همانگونه که در بخش کاریابی و سایر مقالات مربوط هم اشاره کردم، مهمتر از منابع مادی، امید، همت و پشتکار است که در اکثر جوانان ما وجود دارد، شخصا کسی را می شناسم که با مونتا‍ اجاق برقی در زیر یک راه پله کار خود را شروع کرد و بحمد الله در حال حاضر یکی از افراد متعهد و موفق و از بزرگترین کارآفرینان صاحب سرمایه در کشور به شمار می رود، پیشنهاد می کنم سرگذشت افراد کارآفرین را در اینترنت و سایر منابع جستجو و مطالعه کنید.
      موفق باشید – یا علی

  12. امیرعباسی گفت:

    باسلام بنده در این کشور پرنقش قشنگ هر کجا که رفتم فرجی حاصل نشد. آخه چون نه از خانواده محترم شهدا، نه اسرا، نه آزاده ام: چون سندمان(احتملا منظور سن و سال است) نمی رسید. خدایا کی تو این مملکت اسلامی…

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      آقای عباسی سلام:
      برادر عزیز؛ مگر در کشور ما برای خانواده شهدا و ایتارگران چه کار وی‍ژه ای انجام شده است، کافیست بروید در مورد وضعیت سخت جانبازان بررسی کنید، بروید اقدامات سایر کشورها برای مجروحین و کشته های جنگ هایشان را و جایگاه آنها در نزد مردمشان را مطالعه کنید. قصد ندارم منکر محدود کارهای انجام شده بشوم یا آنها را زیر سوال ببرم، اما قطعا این اقدامات در قیاس با سایر کشورها از جمله ‍ژاپن ناچیز است، رزمندگان در ‍ژاپن روی چشم مردم قرار دارند و در کشور ما برخی از افراد جامعه فقط دنبال بهانه هستند که به هر شکل ممکن زخم زبانی را نثار خانواده ایثارگران کنند.
      در هر حال تا آنجا که بنده اطلاع دارم فعلا بسیاری از تسهیلات ذکر شده برای ایثارگران در حد شعار است و تا بحال یا عملی نشده یا بسیار محدود بوده است، یعنی تبلیغات و انعکاس رسانه ای آن بیشتر از اصل موضوع بوده است، ضمن اینکه معیار کسب و کار در جامعه، ظرفیت هاو توانمندی های فردی است، جوانان باید به علم و دانش و زور بازوی خودشان متکی باشند، در هر حال ضمن آرزوی توفیق برای شما، پیشنهاد می کنم تجربه کارآفرینان را در اینترنت یا محل زندگیتان مطالعه فرمایید.
      موفق باشید

  13. محسن گفت:

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.همه این بحث ها درست ولی ۱سوال دارم اقای هدایتی شما خود را جای مردم طبقه سوم بگذارید با این وضعیت گرانی واجاره نشین با حقوقه ۴۵۰ تومان که اونم هر ۳ ماه در میان با تاخیر پراخت شود چگونه مدیریت میکنی.اون بزرگانی که ادعای مالکیت و همه چیز را حق خود میدانند و دم از انسانهای شایسته سالار می زنند بد نیست ۱ نگاهی به کتاب خدا و نهج لبلاقه بیندازند.من فردی مجردم و انچه درامد دارم در حد ساده زندگی میکنم مانده درامدم را به دیگران کمک می کنم ولی متاسفانه روز به روز بدتر می شوند. صحبت از خود تعریفی نیست. به خدا دلم به حال این مردم مظلوم می سوزد.کمی کتاب تاریخ پیامبران را بخوانید شرایط ان دوران را، بخدا هیچ تغییری نکرده.اخر کار همه مرگ است و معلوم نیست ۱ کفن هم داشته باشیم پس چرا این همه جنگ و ستیز کلاه سر هم گذاشتن.همه چیز دسته خودمان است.به امید فردایی سرافراز.در پناه حق

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      آقا محسن عزیز سلام:
      حق با شماست، همه چیز دست خودمان است، خود ما مردم هستیم که بد عمل می کنیم، سرهم کلاه می گذاریم و به آخرتمان فکر نمی کنیم، البته برخی از مسئولین هم بی تقصیر نیستند، به امید اینکه همه ما با تلاش برای کسب علم و دانش و معرفت بتوانیم نقش خود در جامعه و خانواده و موفقیت و سر افرازی کشور به درستی ایفا کنیم.
      در هر حال امیدوارم موفق باشید. یا علی

      • مهران گفت:

        با سلام ،
        به نظر من هر دورانی ویژگی های خودش را دارد ،‌کشور ما جزو کشور های در حال توسعه است و این یعنی آزمون و خطا ، اول کاری را انجام می دهیم بعد منتظر نتیجه می شویم اگر خوب شدادامه می دهیم و اگر بد شد می گوییم قسمت بوده ، هیچ چیز از قبل تعیین شده ایی وجود ندارد، همه چیز دست خودمان است ، خداوند به انسان عقل داد و حجت را بر او تمام کرد اگر خوب تصمیم بگیری موفق می شوی و اگر بد تصمیم بگیری شکست می خوری ، برای دست یابی به موفقیت قبل از هر جیزی باید به این نکته پی برد که ما مسئول تمام رفتارهای خودمان هستیم ، هیچ چیز از قبل تعیین شده ایی وجود ندارد !

        • احمدرضا هدایتی گفت:

          دوست گرامی جناب آقای مهران سلام:
          راستش را بخواهید بنده متوجه منظور شما نشدم و نفهمیدم که یادداشت شما در جهت تأیید یا رد مطلب ارائه شده یا پیشنهاد خاصی مدنظر شما بوده است.
          در هرحال برای شما آرزوی توفیق دارم
          موفق باشید- یا علی

  14. حمیدزارعی گفت:

    با سلام و احتراما
    بنده یک سوله کارگاهی در اختیار دارم با متراژ ۳۶۰متر مربع وراتفاع مناسب کاشی کاری شده خودم هم کارشناس بهداشت محیط هستم ولی نمی دانم چه رشته های شغلی را می توانم راه اندازی کنم لطفا راهنمایی کنید و در آخر هم اگر طرحی را بانظر شما قبول کردم خواهشمندم بیزینس پلان آن هم به من بدهید البته هزینه زحماتت شما را انشالله می پردازم متشکرم.

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      جناب آقای زارعی سلام:
      ضمن تشکر از حسن ظن شما نسبت به حقیر، چند نکته را به آگاهی می رساند:۱- همانگونه که در ایستگاه کاریابی و سایر مقالات مرتبط هم توضیح داده ام، انجام هرکاری بستگی به پاسخ سوالات مربوط در مورد مسائلی مانند؛ شرایط محلی و محیطی، تخصص، انگیزه، موقعیت محل و سایر عوامل دارد، لذا پاسخ درست به سوال شما بدون در اختیار داشتن اطلاعات کامل، امکان پذیر نیست. ۲- شما می توانید با مطالعه مطالب مورد اشاره در این سایت و انجام تحقیقات محلی و مشورت با کارشناسان دستگاه های ذیربط مانند؛ سازمان جهاد کشاوری، اداره صنعت، معدن و تجارت، صاحبان برخی مشاغل صنعتی و …، از تجارب و نظر تخصصی آنها استفاده نمایید و یا موضوع فعالیت سایر «کارآفرینان» را در اینترنت یا محل زندگی مطالعه نمایید. ۲- همانگونه که قبلا در پاسخ به سایر بازدید کنندگان محترم عرض کرده ام، بنده کارشناس حرفه ای در این زمینه نیستم و فقط برخی تجارب، شنیده ها و پیشنهادات شخصی خودم را برای کمک به جوانان افتخار آفرین ایرانی و سایر جویندگان کار و تلاش در سایت قرار داده ام.
      در هر حال برای شما آرزوی توفیق دارم – یا علی

  15. محسن گفت:

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما اقای هدایتی.اول ۱تشکر از شما نمایم بخاطر گوش دادن به صحبت های حقیر.حداقل یکی پیداشدحرفهای این ملت را بشنود و اظهار نظر خود را بگوید.واضافه نمایم تمامی مقالات شما را خواندم که اظهار نظر می نمایم .هر چند که این سایت به بحث هایی که داریم مرتبط نمی باشد. اگر در مقامی هستید یا دوستانی که دستی در کار دارند این درخواست دارم مسولیتی را که پزیرفتیم به درستی انجام دهیم.ومن الله توفیق.

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      با سلام مجدد خدمت آقا محسن:
      ضمن تشکر از اظهار لطف شما، همانطور که در بخش «در باره نویسنده» توضیح داده ام بنده بازنشسته هستم و قبلا کارهای آموزشی و برنامه ای انجام می دادم، ضمنا منظور شما از قسمت آخر پیام را متوجه نشدم.
      موفق باشید

  16. محسن گفت:

    با سلام ۱ جور دیگه منظورم را بیان میکنم چرا که هر انچه مشکلات را باز گو کردیم تا خواستیم حرکتی انجام دهیم مهر حرفهای سیاسی به ما چسباندن.بخدا از این ناراحتم که این شور واشتیاق به تلاش تا حدی ادامه دارد ولی خودتان که بهتر میدانید سن که بالا رود با این همه سرکوب شدن دیگر اشتیاق به ادامه ندارم.ولی دوست دارم کاری انجام دهم که برای جامعه و خانواده خود فردی مفید باشم.و خوب میدانم که این سخنان جایگاه خود را می خواهد.ممنون میشوم که سایت یا به کسانی معرفی کنید جهت بازگو کردن این گونه مساءل و موضوعات دیگر.صبح خیزی وسلامت طلبی چون حافظ/هر چه کردماز دولت قران کردم

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      با سلام مجدد خدمت آقا محسن عزیز:
      کسی که واقعا برای خدا کار کند و حرف منطقی بزند، هرگز با مانع مواجه نمی گردد و نا امید هم نمی شود، بنده نمی دانم منظور شما از انجام کار چیست، آیا کار فرهنگی منظور است یا کارآفرینی اقتصادی؟ در هر حال اگر کار فرهنگی هدف است، پیشنهاد می کنم یک وبلاگ ایجاد کنید و اگر کار اقتصادی مورد نظر است، ضمن توجه به مطالب ارائه شده در سایت، با کارشناسان دستگاه های ذیربط یاافراد صاحبنظر محل زندگی خود مشورت کنید.
      یاعلی- موفق باشید

  17. مینا گفت:

    باعرض سلام خدمت شما:
    اگه لطف کنید یک راهنمایی واسه یک پدر بازنشسته ی شرکت برق ، پیشنهادی برای کار افرینی بفرمایید.باتشکر

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      خانم محترم سلام:
      با عرض شرمندگی، قبلا هم خدمت سایر مخاطبین گرامی عرض کردم که بنده از تخصص لازم در این زمینه برخوردار نیستم و فقط تجربیات و اطلاعات پیشنهادی خودم را برای کمک به کارآفرینی روی سایت گذاشته ام، بااین حال پیشنهاد اشتغال برای پدر شما بستگی به عوامل مختلف مانند؛ اداری یا فنی بودن، تحصیلات، میزان سرمایه اولیه، برخورداری از مکان مناسب، علاقه مندی و سایر عوامل مشابه که در سایت توضیح داده ام دارد، به عنوان مثال؛ شاید ایشان بتوانند در مورد ساخت و فروش تابلوهای برق، یا تعمیر یا حتی مونتا‍ژ لوستر،اجاق های برقی و سایر لوازم مشابه در خانه یا یک کارگاه کوچک اقدام کنند یا فروشگاه لوازم برقی بخصوص (لامپ های کم مصرف)دایر کنند.
      موفق باشید- یا علی

  18. فاطمه گفت:

    سلام و خداقوت. دیشب که از همه جا ناامید شده بودم برای کار…با دوستان بحث می کردیم که باید چیکار کنیم که همه گفتن تا غرور داشته باشی به هیچ جا نمی رسی و باید غرورت رو خورد کنی درسته مدرکت فوق لیسانسه اما ترشی درست کردن باعث کسر شان نیست و….
    کارهایی که پیشنهاد دادیدواقعا عالیه و دیشب روشون خیلی بحث . گفتگو کردیم اما…. موندم واقعا برام دعا کنید…

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      خواهر گرامی سرکار خانم فاطمه:
      ضمن عرض سلام، همانگونه که شما هم اشاره کرده اید، کار عیب و ننگ نیست، خوب است که بدانید صاحبان برخی از شرکت های بزرگ دنیا کارشان را از مراحل بسیار مقدماتی و ابتدایی شروع کرده اند، مانند مالک هندا که کارش را از یک تعمیرگاه دوچرخه آغاز کرد، (کتاب سرگذشت هندا و کتاب های مشابه آن در بازار وجود دارد، خوب است یکی از آنها را بخوانید) بنده شخصا کسی را میشناسم که با مونتا‍ژ اجاق برقی های ساده و ارزان قیمت مخصوص کرسی کارش را شروع کرده و الحمدالله هم اکنون در ردیف یکی ازصادر کنندگان کشور در موضوعات مختلف و با چند شعبه در خارج از کشور قرار دارد، علاوه براین شاید تحریم ها شرایط کارآفرینی را با مشکل مواجه کرده باشد، اما شک نداشته باشید که این وضعیت دوام نخواهد داشت و دوران اوج شکوفایی صنایع کشور به زودی فرا خواهد رسید و انشاءالله امکان رشد و گسترش کار برای همه از جمله شما نیز بیش از پیش فراهم خواهد شد.
      در هر حال از خداوند منان برای شما و سایر دوستانتان آرزوی توفیق روز افزون دارم- یا علی

    • majid گفت:

      اگر پیشنهاد قابل اجرایی دارید حاضر به مشارکت هستم ولی اجرا بعهده شما میباشد

  19. فاطمه گفت:

    سلام برادر بزرگوارم۱من فوق لیسانس حوزه دارم اما متاسفانه هیچ کاری نیست نمیدونم چیکارذ کنم به نظر شما اخرین گزینه همین ترشی درست کردنه؟
    واقعا به کار و پول نیاز دارم…

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      با سلام مجدد خدمت خواهر گرامی سرکار خانم فاطمه:
      البته موارد دیگری هم در ایستگاه کاریابی سایت پیشنهاد شده و روز گذشته هم چند مور جدید در موضوعات دانش بنیان اضافه کرده ام، اما به نظرم جنابعالی به عنوان یک فرد فرهنگی و کارشناس مسائل دینی می توانید با شرکت در آزمون ویژه تدریس که حوزه های علمیه خواهران بر گزار می کنند، در عرصه های مختلف مانند تدریس در مدارس و دانشگاه ها و حوزه های علمیه یا حتی تدریس خصوصی دروس دینی و برخی دیگر از دروس علوم اجتماعی و علوم انسانی فعالیت نمایید، البته نمی دانم ساکن کدام شهر هستید، اما راه اندازی مدرسه قرآن و علوم حدیث نیز از دیگر موضوعاتی است که می توانید با همکاری دوستانتان و از طریق آموزش و پروش شهرستان دنبال نمایید، پذیرش تحقیقات دینی از موسسات فرهنگی و آموزشی، نویسندگی یا تدوین متون عربی در راستای موضوع تحصیل هم از دیگر مصادیق کارهای قابل اجراست.
      امیدوارم موفق باشید – یا علی

  20. فاطمه گفت:

    سلام. متاسفانه حوزه علمیه شهر ما نیرو نیاز نداره. رییس اموزش و پرورش شهر ما هم که اصلا طلاب رو قبول نداره واصلا قبولشون نمیکنه….شهرمون یکی از شهرهای جنوبی و محرومه… دوست داشتم نرم افزار بسازم اما تو شهرمون دوره ی اموزشش برگزار نمیشه و متاسفانه فعلا هم امکان رفتن به جایی دیگه رو ندارم و….

    • احمد رضا هدایتی گفت:

      با سلام مجدد خدمت سرکار خانم فاطمه:
      به نظر می رسد با این وضعیت مجبورید یکی از کارهای خانگی پیشنهادی را دنبال کنید.
      موفق باشید

  21. محمد زارع گفت:

    با سلام خسته نباشید من زمین اب و برق دارم ولی بودجه و شغلی به فکرم نمیرسه به کمک شما نیاز دارم با تشکر

  22. سیما گفت:

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما خدمت شما
    چند وقتی هست که فکر تولید اسباب بازی به دهنم رسیده اما متاسفانه نمیدونم چه جوری، از کجا و از چه میزان تولید و حتی چه محصولی شروع کنم که تا جای ممکن سرمایه زیادی لازم نداشته باشه.
    بسیار ممنمون میشم اگه راهنمییم کنین و اینک با وجودی که با هر کی صحبت کردم کار تولیدی رو نفی کردن و فاصله ایده تا درامد را خیلی زمان بر میدونن به نظر شما اقدام و وارد شدن به این کار ریسک هست یا خیر؟

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      با سلام متقابل:
      بومی کردن ساخت اسباب بازی ایده بسیار خوب و یکی از نیازهای فرهنگی کشور است، البته همانطور که دوستان شما هم گفته اند، ریسک پذیری بالایی دارد و بنده هم نمی دانم چه ظرفیتها، امکانات و چه مقدار سرمایه در اختیار دارید، با اینحال میزان ریسک پذیری بستگی به نوع اسباب بازی و تعداد و تنوع آن دارد، اگر مکان مناسب در اختیار داشته باشید و قرار باشد خودتان طراحی کنید، خرید ماشین آلات و همچنین قالب سازی یکی از پرهزینه ترین بخشهای کار است، در هرحال پیشنهاد می کنم با کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اداره صنعت و معدن و تجارت شهرتان مشورت و در اینترنت موضوع را جستجو کنید.ضمنا در حال حاضر چند کارخانه اسباب بازی سازی (با پلاستیک) در کشور وجود دارد.
      موفق باشید، یا علی

  23. امير حسين گفت:

    با سلام و تشکر از سایت بسیار خوبتون
    من کارشناس ارشد MBA گرایش بازاریابی استراتژیک هستم قصد تولید و عرضه با رویکرد صادرات انواع دمنوش گیاهی با طعم های مختلف در ایران را دارم لطفا در این خصوص تقاضا دارم دوستان هرگونه اطلاعاتی که میتواند در پیشبرد اهداف و ایده اینجانب و اشتغالزایی و سرمایه گذاری یاری رسان باشد همکاری و مساعدت نمایند . با تشکر فراوان از شما عزیزان

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      دوست گرامی آقای امیرحسین:
      با سلام و آرزوی توفیق برای جنابعالی، به نظرم ایده خوبی است، اما متأسفانه کمکی از دست من ساخته نیست، اینکار علاوه بر بررسی و مطالعه به تبلیغات کافی هم نیاز دارد، اگر قرار باشد کار شما بگیرد باید یک تبلیغات رسانهای وسیع داشته باشید.
      موفق باشید
      یا علی

  24. زکیه گفت:

    سلام من چند ایده برای کارافرینی دارم وهزینه زیادی هم ندارد ولی چون درشهر کوچکی زندگی میکنم فکر نمیکنم فروش چندانی داشته باشداین کار برای یک خانم خوب است بخصوص من که خرجی چند نفر رامیدهم من در بادردیر دراستان بوشهرزندگی میکنم لطفابگید چکاری برای من بهتراست

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار زکیه خانم سلام:
      قطعا وجود بازار عرضه کالا یکی از شرایط مهم انجام کار اقتصادی است، اما برای اینکه مطمئن شوید محصول مورد نظر شما مشتری دارد یا نه باید با افراد صاحبنظر شهرتان، اساتید دانشگاه و یا کارشناسان ادارات صنعت و معدن و اداره کار شهرستان مشورت کنید، یا چند نمونه از محصول را تولید و در اختیار یک فروشگاه قرار دهید و پس از اطمینان از وجوی مشتری کار خودتان را توسعه بدهید، یا راهکاری برای عرضه تولیداتان در سایر شهرها پیدا کنید، مثلا از طریق بستگان یا بازارهای خیریه که بخشی از سود را خودشان برای امور خیریه بر می دارند، در غیر اینصور به سراغ یکی از مشاغل پیشنهادی اینجانب در سایت بروید. (ضمنا مراقب باشید افراد فرصت طلب از ایده های شما به نفع خودشان استفاده نکنند)
      در هر حال برای شما آرزوی موفقیت دارم – یا علی
      موفق باشید- یا علی

  25. زکیه گفت:

    سلام ممنون ازاینکه راهنماییم کردیدامااگرمیشودبیشترراهنماییم کنیدمن این حرفه هارابلدم امافکرنمیکنم درشهرکوچک مابازارخوبی داشته باشدمثلاچرم دوزی؛صدفکاری مثلادرست کردن قاب گل باصدف یاسبدگل یاعروسکهای صدفی؛انواع ملیله دوزی منجوق دوزی پولک دوزی وسرمه دوزی؛درست کردن انواع وسایل تزیتی باکریسستال وجعبه کادو؛عروسک سازی اماهیچ کدام درشهرمابازارکارنداردلطفابگوییدچکارکنم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار زکیه خانم:
      باعرض سلام و معذرت متأسفانه بنده اطلاعات بیشتری در این زمینه ندارم، امیدوارم بتوانید از طریق مراجعی که پیشنهاد کردم به نتیجه برسید.
      موفق باشید- یا علی

  26. زهراقاسمی گفت:

    سلا اقای هدایتی
    من کارشناسی بازیافت خوندم.تهرانم..اما با این رشته نه کاری تونستم پیدا کنم نه تجربه ای دارم.ولی خیلی علاقمندم که کارآفرینی در زمینه بازیافت انجام بدم..میخواستم راهنماییم کنید که باتوجه به این شرایط شما چه کاری رو پیشنهاد میدیی..چون خودم فکر میکنم ذهن خلاقی ندارم.درضمن بنده سرمایه اولیه رو ندارم.شما اطلاعاتی درمورد وام خوداشتغالی دارید یا نه؟اگه امکانش هست پاسخ رو به ایمیلم ارسال کنید.ممنون میشم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم قاسمی:
      ضمن عرض سلام، پیشنهاد می کنم به اداره کار یا شهرداری و یا اداره صنعت و معدن استان ماجعه کنید، متأسفانه بنده در این رابطه اطلاعات چندانی ندارم.
      موفق باشید – یا علی

  27. davod گفت:

    باعرض سلام بخاطرمطالبی که دراین سایت گذاشتیدبسیارسپاسگذارم مطالب جالبی بود ولی اگه کسی به جایی رسیدحتما این سایت رو فراموش نکنه درمورد موفقیت خودش واسه بقیه هم بگه باتشکر.

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      آقا داود عزیز سلام:
      از لطف شما سپاسگذارم، خوشحال می شوم کاربران عزیز نتایج مطالعه مطالب و تجارب خود در این زمینه را اعم از مثبت یا منفی به اشتراک بگذارند.
      موفق باشید و سربلند- یا علی

  28. فوژان گفت:

    من در آلمان زندگی میکنیم شوهرم ۲۰ ساله شغلش فست فوت ایتالیای هست ولی متاسفانه دست زیاد شده میخوام خواهش کنم کسی هست بتونه کمک کنه که به ایده خوب بده که جالب باشه و ایجاد مشتری کنه.ممنون میشم پاسخگوی من شوید

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم فوژان با سلام،
      پیشنهاد می کنم، تولید بستنی و فالوده سنتی ایران و یا پخت غذاهای ایرانی را جایگزین فست فوت کنید، ضمناً روش تهیه آن را می توانید در سایت‌های مختلف اینترنتی جستجو و پیدا کنید..
      موفق باشید

  29. برزگر گفت:

    به نام خدا
    با سلام و احترام
    بنده با ۳۲ سال سن مشتاقم انشا الله در بخش کشاورزی و پرورش آبزیان فعالیت داشته باشم ( ایجاد مزرعه ) لطفا دوستانی که در این باره تجربه های مناسب دارن بندرو راهنمایی بفرمایند ، بسیر ممنون میشم.

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای برزگر سلام:
      مطلب شما جهت آگاهی مخاطبین داوطلب برای همکاری، روی سایت قرار گرفت.
      موفق باشید- یا علی

  30. محمد هادی گفت:

    بنظرم ادم از خاکم پول در میاره اگر اراده داشته. باشه ولی اینم بگم اگر برای راهنمایی به صنعت ومعدن یا جهاد کشاورزی برید برای راهنمایی همون اول پول طلب میکنن پس اونارو ول کنید خودتون فکر کنید بعد تحقیق میدانی انجام بدید سعی کنید طرحتون و خودتون پیدا کنید به نظر من الان بسته بندی زعفران یاپسته ویا کاشت اونا پول خوبی داره ولی ایده جدید که داشته باشید زود به موفقیت میرسید اینا نظر شخصیمه منه ولی هرکسی باید بخودش ایمان داشته باشه نه اینکه منتظر فکر از بقیه باشه اگر موفقیت بخواید رو هیچ چیزو هیچ کس حساب نکنید فقط خودتون در پناه حق

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای محمهادی سلام:
      بانظر شما موافقم، هرکس واقعا اراده داشته باشد و بخواهد و از شکستهای احنمالی نترسد، با توکل به خدا می تواند خیلی از کارها را انجام بدهد.
      موفق باشید- یا علی

      • محسن1 گفت:

        بهتره کسانی ایده دارن با کسانی که سرمایه دارند با هم ارتباط برقرار کنند

        • احمدرضا هدایتی گفت:

          آقا محسن عزیز سلام:
          با فرمایش شما در مورد مرتبط شدن صاحبان ایده با صاحبان سرمایه موافقم، اما مقدورات بنده در این حد بوده است،
          با اینحال چنانچه ایده ای دارید باید در صورت تمایل مطرح بفرمایید تا در سایت قرار بگیرد. شاید داوطلب همکاری پیدا شود. به هرحال تا صاحب سرمایه از طرح صاحب ایده و امکان اجرای آن خبر نداشته باشد نه ارتباط برقرار می شود و نه صاحب سرمایه می تواند اعلام آمدگی کند.
          موفق باشید – یا علی

          • زهرا گفت:

            سلام. سایت بهین یاب مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت هست که بخشی داره به نام سرمایه گذاری. دراونجا افرادی که ایده دارند یا دانشگاهیان و مخترعین با اونایی که سرمایه دارند لینک می شن و همکاری می کنن. شماره ۸۱۷۶۱ تلفنخونه وزارت صنعت پاسخگوی سوالات بخش بهین یاب است. دفتر آمار

            • احمدرضا هدایتی گفت:

              سرکار خانم زهرا:
              با سلام وتشکر؛ مطلب شما جهت اطلاع علاقه‌مندان، روی سایت قرار گرفت.
              موفق باشید. یا علی

  31. محسن گفت:

    بجای این حرف ها بهتره کسانی که ایده وتجربه دارند با کسانی که سرمایه دارند jointشوند

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      آقا محسن عزیز سلام:
      از تشویق شما متشکرم، ممکن است شما خودتان ایده خوبی داشته باشید، اما فراموش نفرمایید که هر چیز جای خودش را دارد و ممکن است همین پیشنهادات ساده زمینه و انگیزه کارآفرینی را برای کس دیگری ایجاد نماید.
      موفق باشید – یا علی

  32. بهار گفت:

    سلام. من فوق لیسانس فیزیولوژی گیاهی هستم دوست دارم در زمینه ی پرورش گل و گیاه کار کنم ولی نمی دونم باید چیکار کنم. ممنون میشوم منو راهنمایی کنید.

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم بهار سلام:
      ضمن تشکر به خاطر مراجعه شما به سایت ره توشه و با آرزوی توفیق برای جنابعالی در مسیری که برای کار و تلاش انتخاب کرده اید، پیشنهاد می کنم ضمن بازدید از چند مرکز تولید و پرورش گل و گیاه و مذاکره با صاحبان آنها در مورد شرایط کار، به اداره جهاد کشاورزی شهر یا استان محل زندگیتان مراجعه و از نظرات کارشناسان مربوطه استفاده نموده و درخواست تسهیلات نمایید.
      موفق یاشید- یاعلی

    • majid گفت:

      درخصوص طرح پرورش گل و گیاه اگر نزدیک کرج هستید با ایمیل من تماس بگیرید majidmm716@yahoo.com

      • احمدرضا هدایتی گفت:

        دوست عزیز جناب آقا مجید سلام:
        پیشنهاد شما برای رؤیت علاقمندان روی سایت قرار گرفت.
        موفق باشید – یا علی

    • majid گفت:

      اگر پیشنهاد قابل اجرایی در زمینه گلخانه در کرج دارید حاضر به مشارکت هستم

    • ناشناس گفت:

      سلام من یه زمینی دارم حاضرم گلخانه ای درست کنم ولی تجربه و اطلاعاتی ندارم

      • احمدرضا هدایتی گفت:

        جناب آقای ابوالفضل پسندی سلام
        پیشنهاد می کنم به اداره کشاورزی شهرستان مراجعه و از چند گلخانه بازدیدو با صاحبان آنها مشورت کنید و با تجارب آنها آشنا شوید.در اینترنت هم می توانید مطالب متنوعی را در این زمینه پیدا کنید.
        موفق باشید – یا علی

  33. حمید گفت:

    سلام خسته نباشید من دراستان زنجان هستم ۵۰میلیون هم سرمایه داره چه کاری بهتره بزنم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      دوست عزیز جناب آقا حمید سلام:
      من با وضعیت اقتصادی زنجان آشنایی چندانی ندارم، اما در ایستگاه کاریابی همین سایت rahtooshe.com یکسری از مشاغل را معرفی کرده ام، پیشنهاد می کنم چند کار مورد علاقه خودتان را انتخاب و با کارشناسان ادارات ذیربط یا کسانی که قبلا وارد موضوع موردنظر شما شده اند مشورت بفرمایید، مثلاً تولید کود کمپوست اگر در زنجان ظرفیت داشته باشد کار خوبی است، در هرحال تموام جوانب کار مانند بازار محصول برای فروش را در نظر بگیریدد.
      موفق باشید: یا علی

  34. سلام ….خلاصه میگم در استان مازندران نزیک تهران اگه کسی زمین داره من ایده های زیادی دارم در حد ۱ یک هکتار بیا باه کشاورزی مدرن و با ۳۰۰ درصد سود راه اندازی کنیم….

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای محمودی سلام؛
      پیام شما را برای رؤیت علاقه‌مندان روی سایت قرار دادم، امیدوارم مورد توجه قرار گیرد.
      موفق باشید- یاعلی

    • مهسا گفت:

      سلام ایده ی خوب دررابطه باکشاورزی مدرن ب بنده پیشنهادکنیدسپاس

      • احمدرضا هدایتی گفت:

        سرکار خانم مهسا سلام:
        ایده های کارآفرینی گوناگون در رشته ها و مشاغل مختلف از جمله کشاورزی در ایستگاه کاریابی در پایین صفحه اصلی همین سایت (ره توشه rahtooshe.com) ارائه شده است، لطفاٌ برای اخذ پاسخ خود به این قسمت مراجعه فرمایید.
        موفق باشید – یا علی

  35. مومن شهبری گفت:

    باسلام مطالبتان خوب وکاربردی است خسته نباشیدوتشکر

  36. ناشناس گفت:

    با توجه به اینکه تقلید کورکورانه از غرب در سبک زندگی اثرات بسیاری بدی بر مردم و جامعه ما داشته و کارخانه ای شدن تولید اکثر مواد غذایی و پوشاک با استفاده از مواد مصنوعی و شیمیایی سلامت مردم را به شدت تهدید میکند . بهترین راه برای اشتغال زایی و هم چنین بازگرداندن سلامتی به جامعه راه اندازی کارگاه های کوچک با مواد اولیه طبیعی و غیر شیمیایی است

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      ناشناس محترم سلام:
      باتشکر؛ پیشنهاد شما جهت رؤیت مردم و مسئولین محترم روی سایت قرار گرفت.
      موفق باشید – یا علی

  37. ناشناس گفت:

    با عرض سلام. مرسی عالی بود.

  38. عبدالهی گفت:

    سلام من میخواهم اشتغال زایی کنم با سرمایه ۱۰۰ملیون تومان که حداقل بیست نفر سر کار باشن

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای عبدالهی سلام؛
      متوجه سؤال شما نشدم، اما چنانچه منظورتان پیشنهاد برای نوع کار است، به نظرم کارگاه قالی بافی، کارگاه سنگ تراشی(سنگهای قیمتی) و برخی از صنایع دستی می تواند فعالیتهای مفیدی باشند، البته بستگی به شرایط شما و محل زندگیتان دارد.
      موفق باشید – یا علی

  39. هموطن گفت:

    سلام..پیشنهادات وتحریکات برادرهدایتی ودرددلهای دوستان قابل تحسینند.دررابطه باخوزستان چنانچه ایده ای عنایت بفرمائیدممنون میشوم…

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      هموطن گرامی سلام:
      از لطف شما متشکرم، همانگونه که در مقاله اشاره شده است، انتخاب نوع کار بستگی به عوامل مختلف از جمله شرایط شما دارد، بنده در ایستگاه کاریابی سایت ره توشه (rahtooshe.com) نمونه این مشاغل را معرفی کرده ام، به عنوان مثال در خوزستان کشت آلوئه ورا خوب جواب داده است، در هر حال شما می توانید با مراجعه به ایستگاه کاریابی احتمالاً شغل موردنظر را پیدا کنید.
      موفق باشید – یا علی

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      هموطن عزیز سلام:
      از لطف شما بسیار سپاسگزارم، همانگونه که در مقاله اشاره شد، انتخاب شغل به عوامل مختلف از جمله شرایط شما بستگی دارد، در هر حال شما می توانید با مراجعه به ایستگاه کاریابی سایت ره توشه (rahtooshe.com) احتمالاً کار مورد علاقه خود را پیدا کنید.
      موفق باشید – یا علی

  40. ع. الف گفت:

    بنام خدا کار برای جوانان روستایی اگر تعاونی های هر استان اقدامی که این حقیر میگویند عمل کنند تمام جوانان در روستاها صاحب کار خواهند شد روستاهایی که وضع آب خوبی دارند تعاونی ها در این روستاها با کمک جوانان شروع به کاشتن دانه های مرغی کنند در روستاهایی که آب کم دارند تعاونیها با کمک جوانان آن روستا شروع به مرغداری کنن طی چند سال صادرات مرغ و تخم مرغ خوب خواهد شد و همینکار را برای گاوداری هم میشود انجام داد تا نظر مسئولین محترم چه باشد

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای ع.الف سلام:
      ضمن تشکر، پیشنهاد شما جهت اطلاع مسئولین محترم، روی سایت قرار گرفت.
      موفق باشید – یا علی

  41. مهرابی گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما:
    من ۲۶ سالمه و فوق لیسانس آب و هواشناسی دارم و پشتکار و انرژی زیادی برای کارای اشتغالزا دارم ، اما ایده ی خاصی ندارم و اینکه استان ایلام هم به خاطر کوچک بودنش جوابگوی بعضی از طرحها نیست و کسی هم ندارم که بهم مشاوره بده که بتونم کاری برای خودم و دوستانم که بیکار هستن راه بندازم،به نظر شما چه جور طرحی رو پیگیری کنم ؟بودجشم هرجور باشه و هرچقدر هم که زیاد باشه از طریق وام و …میتونم جور کنم،ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      دوست عزیز جناب آقای مهرابی:
      نمی دانم شما عناوین پیشنهادی در ایستگاه کاریابی ساست (سایت ره توشه rahtooshe.com) را هم دیده اید یا خیر، در هر حال اگر عناوین کاری پیشنهاد شده نظر شما را جلب نکرده است، پیشنهاد می کنم چون شرایط و زمینه کاری در هر شهرستان متفاوت است، حتماً به اداره کار شهرستان، اداره صنعت و معدن شهرستان، اداره جهاد کشاورزی شهرستان و یا بسیج سازندگی شهرستان مراجعه و از مشورت کارشناسان آنها بهره ببرید.
      موفق باشید – یاعلی

  42. ناشناس گفت:

    باسلام خدمت تمامی دوستان
    من دریکی از شهرهای استان گیلان ساکن هستم میخواستم لطف کنید و بفرمائید برای پرورش ماهی و یا پرورش قرقاول و یا پرورش زالو چقدر سرمایه نیاز داره و آیادارای سوددهی مناسب هست یاخیر؟
    ممنوع از لطفتون

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      ناشناس محترم سلام؛
      لطفاً برای کسب اطلاعات تخصصی به به اداره صنعت و معدن شهرستان، اداره جهاد کشاورزی شهرستان و یا بسیج سازندگی شهرستان مراجعه و از مشورت کارشناسان آنها بهره ببرید.
      موفق باشید – یاعلی

  43. مجید گفت:

    سلام من مجید هستم .
    زمین دارم و میخواهم در زمینم گیاهان دارویی کشت و پرورش کنم چکار باید بکنم به کی بگم و از کجا باید شروع کنم ؟ خواهش میکنم یکی من را راهنمایی کنه … لین شماره تلفن من و ایمیل من
    ۰۹۱۰۷۴۶۵۹۷۳
    mahdefalla75@gmail.com

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقا مجید عزیز با سلام:
      لطفاً برای کسب اطلاعات تخصصی به به اداره صنعت و معدن شهرستان، اداره جهاد کشاورزی شهرستان و یا بسیج سازندگی شهرستان مراجعه و از مشورت کارشناسان آنها بهره ببرید.
      موفق باشید – یاعلی

  44. احمدی گفت:

    باعرض سلام وادب
    کارمندم ۳۲ سالمه وبنا ب شرایط بوجود آمده میخام شغلی در کنار شغلم ایجادکنم ک هم خودم ودیگران ازاین سفره بهره برند.
    فردی هسم:
    با پتانسیل بالا و فکری باز و روابط عمومی بالا
    تخصص من :
    حسابداری
    گرآفیس
    معامله گر
    لازم بذکراست متاسفانه هیچ سرمایه ای ندارم وبدلیل جو حاکم در بازار کنونی قدرت ریسکم پاره شده.

    اگرحقیر محتاج افکار و نظریات حضرتتان است .

    باشد راهی ک دیگران هم ب سعادت برسند.

    باتشکر

    ۰۹۱۹۲۵۲۲۰۵۴

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      دوست عزیز جناب آقای احمدی سلام:
      پیشنهاد می کنم ایستگاه کاریابی سایت ره توشه rahtooshe.com را که به معرفی اجمالی مشاغل مختلف (در انتهای صفحه اصلی) پرداخته را هم ملاحظه بفرمایید. انشاالله با نیت خیری که دارید، خداوند شما را حتماً کمک خواهد کرد، ضمناً برای مشورت می توانید به بسیج سازندگی شهرستان یا استان هم مراجعه بفرمایید، برای کارآفرینی راهنمایی می کنند.
      موفق باشید – یا علی

  45. سمانه گفت:

    سمانه از کرج
    با سلام خدمت شما
    من ۳۰سالمه و رشته گیاه پزشکی خوندم چند سال هم در این رابطه کار کردم و۱سال هم گلخونه خیار داشتم ولی بعلت جو حاکم بر بازار و و عدم حمایت دولت ضرر فراوانی کردم الان دوست دارم یک کار تولیدی راه بندازم بایک سرمایه کم ولی نمیدونم چه کاری شروع کنم؟لطفا کمکم کنید.با تشکر

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم سمانه:
      با سلام؛ پیشنهاد می کنم ایستگاه کاریابی سایت ره توشه rahtooshe.com را که به معرفی اجمالی مشاغل مختلف (در انتهای صفحه اصلی) پرداخته را هم ملاحظه بفرمایید. انشاالله با نیت خیری که دارید، خداوند شما را حتماً کمک خواهد کرد، ضمناً برای مشورت می توانید به بسیج سازندگی شهرستان یا استان هم مراجعه بفرمایید، برای کارآفرینی راهنمایی می کنند.
      موفق باشید – یا علی

  46. مهین حاجی محمدلو گفت:

    سلام بنده توی کار دوخت انواع کیف چرم دست دوز هستم. باتوجه به اینکه اینجا شهر کوچکی هست و صنایع دستی خواهان زیاد نداره. بهتره بگم فروش ندارم. کسی میتونی از یه شهر بزرگ پیشنهادی بده؟ در واقع کمک کنه محصولاتمو بفروشم؟

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم حاجی لو سلام:
      پیشنهاد می‌کنم با سازمان صنایع دستی و گردشگری شهرستان و بسیج سازندگی شهرستان تماس بگیرید و از راهنمایی کارشناسان آنها بهره مند شوید، شرکت در نمایشگاههای شهرستانی و استانی نیز می تواند مفید باشد.
      موفق باشید – یا علی

  47. سجاد گفت:

    سلام دوستان بنده یک طرح دارم که هنوز توجهان کسی نمیزنه ولی من به دلیل اوضاع مالی ضیف قادر به ادامه ی این طرح نبود این طرح مربوط به رشته الکترونیک و برق هست کسی خواست بیاد تلگرام۰۹۳۶۲۹۹۹۸۳۷

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقا سجاد سلام:
      مطلب شما جهت رؤیت علاقه مندان روی سایت قرار گرفت.
      موفق باشید – یاعلی

  48. الناز گفت:

    سلام من خیلی دوس دارم یه کار کوچیک راه اندازی کنم که سرمایه کم بخوادمثلا ۱۰یا۲۰میلیون که بتونم گسترشش بدم چون سرمایه زیاد ندارم ولی ذهن خلاق وهوش بالایی دارم پشتکارمم بالاست به نظرتون چه کاری رو میتونم شروع کنم کسی ایده ای داره ممنون میشم راهنمایم کنین

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم الناز سلام:
      برای دریافت پاسخ سؤالتان به ایستگاه کاریابی در پایین صفحه اصلی سایت ره توشه rahtooshe.com مراجعه و یا با رجوع به ادارات صنعت ومعدن، کشاورزی، کار و امور اجتماعی و یا بسیج سازندگی شهرستان، از نظر کارشناسان آنها استفاده فرمایید. موفق باشید

  49. اقا لینک مطلبو من پیدا نکردم.میشه راهنماییم کنید؟

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      باسلام؛
      لطفاً به ایستگاه کاریابی در پایین صفحه اصلی سایت ره‌توشه rahtooshe.com مراجعه فرمایید.
      موفق باشید

  50. ناشناس گفت:

    با سلام بنده یک مزرعه ۸هکتاری با چاه اب در فاصله ۲۸۰ کیلومتری تهران دارم و برای کار وسرمایه گزاری وکسب درامد نیاز به یک یا چند نفر که تجربه در این زمینه دارند میتونن با من تماس بگیرن .با تشکر

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      ناشناس محترم:
      با سلام؛ مظلب شما جهت رؤیت علاقه‌مندان رویسایت قرار گرفت، ضمناً آگاهی از برخی از مصادیق کاری در بخش کشاورزی می توانید به بخش ایستگاه کاریابی سایت ره توشه (rahtooshe.com)در پایین صفحه اصلی مراجعه فرمایید.
      ادارات کشاورزی نیز فهرس کاملی از مشاغل کشاورزی در اختیار دارند و به علاقه مندان مشورت می دهند.
      موفق باشید – هدایتی

  51. سعید مرادی گفت:

    آموزش بازیافت طلا و نقره از زباله های الکترونیکی و خاکهای معدنی و زرگری و فیلمهای رادیولوژی و باطری ساعت بصورت عملی در دو جلسه ۰۹۱۲۳۲۶۳۹۳۷
    @yashilootmoradi

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      با سلام و تشکر؛
      تبلیغ کارآفرینی شما چون کمک به کار آفرینی است، جهت رؤیت علاقه‌مندان، روی سایت قرار گرفت.
      موفق باشید
      هدایتی

  52. درمحمدبامری گفت:

    سلام دوستان ۱۰۰میلیون پول دارم می خواهم برای چندنفرشغل ایجادکنم لطفاراهنمایی کنید

  53. حسینی گفت:

    باسلام و خسته نباشید
    فارغ التحصیل رشته کشاورزی هستم هم ایده دارم هم پشتکار ولی متاسفانه نه زمین دارم نه سرمایه…اگر سرمایه داشتم ظرف مدت ۱۴ماه بیشتر از۲برابر مبلغ سرمایه گذاری ، سودآوری داشت ..

  54. نجمه میرجلیلی گفت:

    باعرض سلام و خسته نباشید من خانمی هستم که الان در یک تالار در قسمت اداری مشغول به کار هستم ولی یه مدتیه به فکر ایجاد شغل افتادم که بتونم تو اون کار خودم رئیس خودم باشم به قول معروف زیر دست کسی نباشم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم از چه شغلی که برام درامد خوب داشته باشه من لیسانس روانشناسی دارم دوستان میتونید راهنماییم کنید چه کارهایی رو میتونم انجام بدم سپاس

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم میر جلیلی سلام:
      لطفاً به ایستگاه کاریابی در پایین صفحه اصلی همین سایت (ره توشه rahtooshe.com ) مراجعه فرمایید.
      موفق باشید – یا علی

  55. نجمه میرجلیلی گفت:

    لطفا راهنمایی کنید

  56. شریف قریشی گفت:

    سلام برادر من هم پول دارم هم زمین ولی نمیدانم‌چه ََکاری انجام بدم که برای جوانان اشتغال داشته باشه لطفا راهنمایی بفرمایید

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای قریشی سلام؛
      لطفاً برای آگاهی بیشتر از مصادیق مشاغل درآمدزا، به ایستگاه کاریابی در پایین صفخه اصلیسایت ره توشه rahtooshe.com مراجعه بفرمایید.
      موفق باشید

  57. اناهیتا گفت:

    سلام خسته نباشید.
    من کلی ایده دارم و داشتم
    ولی چون بوجه ندارم نمیتونم عملیشون کنم .الان پس اندازم خیلی کمه بنطرتون چه کاری میتونم راه بندازم؟ضمن ا
    ینکه گوهر تراشی رفتمبلدم خیاطی هم بلدم
    زه

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم آناهیتا:
      با سلام؛ پیشنهاد می کنم ایستگاه کاریابی در پایین صفحه اصلی همین سایت، یعنی سایت ره توشه rahtooshe.com را که به معرفی اجمالی مشاغل مختلف پرداخته را هم ملاحظه بفرمایید. انشاالله در انتخاب کار مناسب به شما کمک خواهد کرد، ضمناً برای مشورت می توانید به اداره کار، اداره جهاد کشورزی، اداره صنعت و معدن و تجارت یا بسیج سازندگی شهرستان یا استان هم مراجعه بفرمایید.
      موفق باشید – یا علی

  58. سلام سلطانی هستم بچه کرمان توبخش کشا ورزی صفرتاصدپسته وزعفران یاد دارم زمین برا کاشت دارم اماسرمایه اولیه کسی هست بیاره شراکت کنیم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای سلطانی سلام؛
      درخواست شما برای رؤیت مخاطبین عزیز، روی سایت قرار گرفت، اما نیاز است برای تماس نشانی الکترونیکی یا شماره تلفتن خودتان را هم اعلام می کردید.
      موفق باشید، یا علی

  59. محمدرضا شعله گفت:

    دیدگاههای مناسبی را در سطح کلان میتوانم توضیح داده لازم است بدانم کجا و با چه کسی حضوری در میان بگذارم ۰۹۱۳۱۰۰۵۳۸۷

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای شعله سلام؛
      مطلب شما جهت رؤیت علاقه مندان روی سایت قرار گرفت.
      ضمناً در این رابطه شما می توانید با بسیج سازندگی، اداره صنعت معدن، اداره جهاد کشاورزی و یا استانداری و فرمانداری شهرستان یا استان مربوطه ارتباط برقرار کنید.
      موفق باشید

  60. حاجي گفت:

    شما رواج دهنده فقر هستید جرا با خاتمی مخالفید ؟مکر وضع بهتر نبود؟

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب حاجی سلام:
      با عرض معذرت فروان، شاید دلیلش در این شعر قابل بیان باشد،
      تو مو می بینی و من پیچش ِ مو. تو ابرو من اشارت های ابرو
      برادر عزیز، دولت آقای خاتمی بیش از سایر دولتها غربگرا بود و لذا تحریمها کمتر بود، اما مگر زندگی فقط مادیات است.
      تمام حرف بنده و امثال بنده این است، همانطور که دیگران توانستند قدرت برتر اقتصادی، سیاسی و نظامی جهان باشند، ما هم می توانیم و امکانتش را هم داریم.
      اگر باور ندارید، مقالات اقتصادی سایت از جمله «ایران اسلامی از دیروز تا امروز» و «ایران ثروتمندترین کشور جهان» را بخوانید.
      موفق باشید

  61. بهار گفت:

    سلام من وسایل لازم برای یه تولیدی خیلی کوچیک پوشاک رو دارم نیاز به مشاوره با یه کارافرین در این زمینه رو دارم. تشکر

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم بهار:
      با سلام؛ لطفاً جهت دریافت پاسخ سؤالتان، به ایستگاه کاریابی در پایین صفحه اصلی سایت ره توشه rahtooshe.com مراجعه بفرمایید.
      موفق باشید

  62. ناشناس گفت:

    خرمشهرم لیسانس روانشناسی.بخاطر شکست عشقی که خوردم روحیه انجام هر کاری رو ندارم.بیکاری هم عذابم میده.۱۰ میلیون سرمایه دارم.چکاری پیش نهاد میدید.
    البته بر حال درونیم فردی خوش برخورد و یرحال و شاد نشون میدم.

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      ناشناس محترم سلام؛
      برای دریافت پاسخ خود، لطفاً به ایستگاه کاریابی سایت ره توشه rahtooshe.com در پایین صفحه اصلی مراجعه بفرمایید.
      موفق باشید

  63. حسین گفت:

    سلام علیکم.عزیز من حدود ۵میلیون سرمایه دارم.در حال حاضر مشغول دروس حوزوی هستم.میخواستم کنار تحصیل یه کار کوچک شروع کنم،که البته سبک و کم دردسر باشه.تا بتونم به طور شایسته به درسم برسم.شما برای مشهد چه کاری پیشنهاد میدین؟؟
    متشکرم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      حسین آقای عزیز سلام؛
      لطفا برای دریافت پاسخ خود به «ایستگاه کاریابی» در پایین صفحه اصلی سایت ره توشه rahtooshe.com مراجعه بفرمایید.
      کاری مانندتراش سنگهای قیمتی (فیروزه و ….) در خانه با یک دستگاه کوچک یک نمونه از کارهای پیشنهادی در ایستگاه کاریابی است.
      موفق و مؤید باشید

  64. مجید گفت:

    با سلام.ممنون میشم موارد و هزینه لازم برای ایجاد پرورش شتر مرغ را بفرمایید.با تشکر

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      آقا مجید عزیز سلام:
      با عرض معذرت، بنده تخصصی در این زمینه ندارم، اما یک کارآفرین در این زمینه می گوید: « در حال حاضر برای سرمایه اولیه جهت خرید تعداد ۹ مولد پرنده و یک دستگاه ستر با ظرفیت ۱۵۰ تخم و یک دستگاه هچر و آذوقه یک ساله مبلغ ۶۰ میلیون تومان کافی است.»
      با این حال پیشنهاد می کتم به اداره جهاد کشاورزی یا بسیج سازندگی شهرستان مراجعه و ار
      ز نظرات کارشناسان آنها استفاده بفرمایید.
      موفق باشید

  65. شهسراب گفت:

    با سلام تعداد زیادی داروهای گیاهی و جانوری بلدم درست کنم که بدون اغراق بعضی هاش در جهان بینظیره(ترک اعتیاد، رشد مجدد مو، قوت چشم، جوانسازی پوست و غیره ) ولی میترسم مطرح کنم، یا شراکت کنم، چون چندسال پیش یه آقای دکتری ۳طرح منو که قرار بود ثبت اختراع بنامم بگیره، مدارک را از من گرفت و نا پدید شد.عاشق گیاهان و طبیعتم. تشکر

  66. مهسا گفت:

    سلام
    بنده کارشناس شیمى هستم تازه فارق التحصیل شدم و تمایل شدیدى به تولید دارم،اما نمیدانم نیازهاى شهرم چیست نیازهاى کارخانجات اطرافم براى موادشیمیایى چیست
    چطور میتوانم با جایى مشورت کنم که راهنمایى ام کنند؟ من در طول دانشجویى ام تولید در حد تجربه در آزمایشگاه دانشگاه داشته ام(وایتکس،خالص سازى اسید و امثالهم)
    محل سکونت:مازندران-نوشهر چالوس

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم مهسا:
      با سلام و آرزوی موفقیت در کارتان؛ شما برای اخذ نظر کارشناسی می توانید به ادارات صنعت و معدن، بسیج سازندگی و مراکز مشاوره کارآفرینی و حتی اداره جهاد کشاورزی (سموم دفع آفات نباتی) شهرستان مراجعه بفرمایید.
      موفق باشید – یا علی

  67. nasim گفت:

    یک ایده جدید دارم – ایجاد شبکه ملی #ارگانیک کشور
    ثبت یک شرکت که محصول #ارگانیک را از #کشاورز میخره. (این محصول را قبلا خودش گواهی ارگانیک داده). و با بارکد و QRcode میده توی بازار. به صورتی که مصرف کنندگان با #اسکن کردن اون کد متوجه بشن این محصول کجا تولید شده کی تولید شده و تاریخ مصرفش کی تموم میشه و …… البته این کار نیاز به یک سایت داره که کشاورزان با مشخصات دقیق و موقعیت زمین و مشخصات محصولشون در اون ثبت نام کنند و بهشون نام کاربری و کلمه عبور داده بشه. تا محصولات را ویرایش کنند و قیمت بزنند و در خواست گواهی ارگانیک بدهند و …
    سود دهی:
    صدور گواهی ارگانیک
    دریافت پول از کشاورز بابت معرفی محصولش
    دریافت پول بابت انتقال کالا از مزرعه تا مغازه دارها
    انتقال محصول از طریق کانال اختصاصی خودشون و حذف واسطه ها
    امکام فروش گرونتر محصول چون ارگانیک تولید شده

    احتمال داره این ایده در کشور بتونه توزیع #محصولات #کشاورزی را متحول کنه. پس خیلی کاربردیه
    تازه میشه با انجمن #ارگانیک کشور هم ارتباط داشت و یک شعبه ازشون گرفت. برای صدور مجوز کار راحت تر میشه
    لطفا قبل از اینکه کسی این کار را ثبت کنه یا ازش سو استفاده بشه انجامش بدین چون هرکسی این کار را انجام بده میتونه انحصار این را را هم ثبت کنه

  68. زهرا بانو گفت:

    سلام من می‌خوام یه آموزشگاه خیاطی ومزون راه بندازم اما نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم و به چه مجوز هایی احتیاج دارم لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه ممنونم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم زهرا فرد؛
      با سلام و آرزوی توفیق برای جنابعالی، پیشنهاد می کنم ضمن مقاله کارآفرینی در این سایت، ابتدا با تعدادی از فعالان این صنعت گفتگو و سپس به مرکز اصناف شهرستان مراجعه فرمایید
      موفق باشید

  69. ممنونم از اقای دکتر بابت مطالب مفیدی که در بلاگ قرار دادن

  70. محمود گفت:

    سلام من میخوام تو شهر رامهرمز فروشگاه اب معدنی بزنم درامدش خوبه که بزنم یانه

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب محمود آقای بزرگوار سلام:
      متأسفانه بنده در این رابطه اطلاعات کافی ندارم، پیشنهاد می کنم با اصناف شهر یا اتحادیه مشورت کنید.
      البته نمی دانم منظورتان فروشگاه پخش عمده است یا خُرده فروشی، چون به نظرم خرده فروشی در یک موضوع خاص مانند آب معدنی نمی تواند چندان سودآور باشد، مگر اینکه دستگاه تصفیه آب نصب کنید، در برخی شهرستانها این اتفاق افتاده و استقبال خوبی شده است، برخی از این دستگاهها کوچک و خودکار است که در معابر نصب می شود و برخی بزرگتر است که در مغازها نصب می شود.
      در قم، ساوه و اراک من دیده ام.
      موفق باشید.
      یاعلی

  71. صحرا گفت:

    با سلام من دوست دارم کار اینترنتی راه بیاندازم ..ولی چون به همه هنرها علاقه دارم و دستی در هرکدوم سردرگم هستم برای انتخاب و نمیدونم کدوم جواب میده ..مثل میناکاری ..جعبه سوپرایز .عروسک سازی خمیری .تزئینات شکلات..تزئینات عقد..عروسک پولیشی البته سرمایه آنچنانی ندارم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم صحرا:
      با سلام؛ لطفاً برای مشورت به سازمان صنایع دستی استان یا شهرستان مراجعه فرمایید. بنده در این زمینه تخصص ندارم.
      موفق باشید

  72. قاسم گفت:

    بنظرم اداره کاریابی سیستم جامعی باشه اما شنیده ها حاکی ازین هستش ک ضعفهای بزرگی هنوز وجود داره.

  73. س . امینی گفت:

    سلام خدمت اقای هدایتی من خانم ۳۶ ساله از شهرستان بروجرد استان لرستان هستم .خیلی دوست دارم یه کاری رو به عنوان کار آفرینی شروع کنم مدرک دیپلم دارم ولی هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم . میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم امینی سلام؛
      شما برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید ضمن مطالعه مجدد همین مقاله، به ایستگاه کاریابی سایت ره توشه، (rahtooshe.com) در سمت راست قسمت پایین صفحه اصلی مراجعه و با مصادیق کارآفرینی نیز آشنا شوید.
      برای آشنایی بیشتر با هر موضوع نیز می‌توانید با کارشناسان ذیربط اداره مربوط با آن حرفه، مشورت نمایید.
      موفق باشید

  74. حسن زارعی نژاد گفت:

    بنده،وسایل تولیدقطعات بتنی سنگین(بلوکهای دیواری درهمه ابعاد،لوله ها درهمه ابعاد،جدول،واش بتن و….و،دروزنسبک همه مواردبالا+زمین+همه امکانات وسرمایه رادارم،امابخاطرمشکل جسمی،نیروی انسانی ندارم،دراستان البرزشهرهشتگردقدیم،اگرچندفردسالم سراغ دارید،حاضرم سرمایه و…..دراختیاربگذارم۰۹۱۲۲۶۰۹۰۹۲و۰۲۶۴۴۲۶۷۲۵۸بسم االله

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای زارعی نژاد سلام:
      متاسفانه بنده در استان البرز کسی را برای اینکار نمی شناسم.
      در هر حال برای شما آرزوی موفقیت دارم.
      موفق باشید
      یاعلی

  75. حسن گفت:

    سلام.من در یکی از روستاهای استان گلستان زندگی میکنم.میخواهم وام بگیرم و یه کاری رو شروع کنم ولی نمیدونم چه کاری توی گلستان بهتر جواب میده.زمین کشاورزی ندارم فقط یه خانه با یه حیاط کوچیک.ماشینم ندارم.ممنون میشم راهنمایی کنید

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      حسن آقای عزیز سلام؛
      طفا به بسیج سازندگی (برای دریافت وام و مشورت) و یا کمینه امداد (برای دریافت وام)، شهرتان مراجعه و از مشورت و همکاری آنها استفاده بفرمایید.
      موفق باشید
      یاعلی

  76. Hamideh گفت:

    سلام
    یکی از آشنایان من یک گاوداری در حال راه اندازی داره. میشه کمک کنید اگه من بخوام کارخونه شیر و لبنیات و.‌‌.. بزنم باید از کجا شروع کنم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      دوست گرامی سلام؛
      متأسفانه فرایند اخذ مجوز احداث کارخانه لبنیات در کشور ما کمی زمانبر و طولانی است،
      شما باید مجوزهای لازم را در گام نخست از اداره صنعت و معدن، محیط زیست، بهداشت و درمان، راه و ترابری، و چند اداره دیگر دریافت نمایید.
      البته مقیاس طرح مهم است، اگر کارخانه موردنظر است از صنعت و معدن شروع کنید و اگر کارگاه مدنظر است ابتدا به سراغ اتحادیه اصناف بروید.
      خودشان می‌گویند چه استعلام هایی را باید بگیرید.
      در هر حال برایتان آرزوی موفقیت دارم.

  77. مجله گفت:

    سلام میشه لینک داخل مطلبو چک کنید.برای من مشکل داشت.ممنون

  78. سلام.خواستم بابت وبسایت خوبتون
    ازتون تشکر کنم و امیدوارم
    باعث ایجاد انگیزه براتون بشه

  79. باسلام. با تشکر از مطلب خوبتون. اجازه هست از مطلب با ذکر منبع استفاده کنیم؟

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      ناشناس محترم سلام؛
      ضمنتشکر از حُسن نظر جنابعالی، همانطور که در ذیل صفحه اصلیذکر شده، استفاده از تمامی مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع و باعث افتخار است.
      موفق باشید

  80. تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها هستید.

  81. ناصر طالبی گفت:

    با سلام و وقت بخیر ازحمات شما کمال تشکر و قدردانی می شود. با توجه به این مشکل که شما پیرامون آن تلاشی نمو ده اید تقاضا دارم از کارشناسان متخصص و مجرب در این زمینه برای راهنمائی دنبال کنندگان مطالب شما حتما استفاده کنید و افراد را به بعضی از مراکز که باعث سر خوردگی شود ارجاع ندهید .ممنون از محبت شما

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای طالبی بزرگوار سلام؛
      نمی دانم به چه مشکلی مواجه شدید، اما باید بدانید که متأسفانه نظام اداری کشور خالی از اشکال نیست و لذا برای دستاحتمالاً از جواب منفی احتمالی افراد ناامید نشوید.
      با این حال چشم، تلاش می کنم دقت بیشتری به عمل آورم.
      موفق باشید
      یا علی

  82. Rسبحانی گفت:

    با سلام بنده اصالتا اهل خراسان شمالی(بجنورد)هستم میخواستم بدونم چه کسب کار هایی همانند کارگاه های تولیدی هست که بتونم با سرمایه ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون راه بندازم!

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      آقای سبحانی عزیز سلام؛
      من اطلاع دقیقی از ظرفیتهای خرسان شمالی ندارم.
      در این رابطه پیشنهاد می کنم به مراجعی مانند؛ فرمانداری، اداره جهاد کشاورزی؛ اداره صنعت و معدن،سازمان گردشگری و میراث فرهنگی و بسیج سازندگی مراجعه و از نظر کارشناسان آنها استفاده کنید.
      موفق باشید
      یاعلی

  83. محمد گفت:

    با سلام برای کار آفرینی و اشتغال زایی با رویکرد فرهنگی و طبق فاکتورهای که فرمودید الان چه کار رو شما یمتونید پیشنهاد بدید یا اینکه مشاورین متدین و مورد اعتماد میتونید معرفی کنید…. ممنون میشم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      محمد آقای عزیز سلام؛
      هر نوع پیشنهاد بستگی به شرایط شما دارد، لذا توصیه می کنم، با مشاوران شهرستان خودتان از جمله؛ سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسیج سازندگی و یا اداره جهاد کشاورزی و اداره صنعت و معدت مشورت بفرمایید.
      البته ذکر این نکته ضروری است که متاسفانه بسیاری از کارهای فرهنگی در کشور ما سودآور نیستند، با این حال ایجاد چاپخانه پیشرفته، چاپ بنر با ماشین آلات جدید، مجموعه‌های تفریحی (برای بعد از کرونا)، ایجاد اقامتگاههای سنتی و با سبک زندگی و تجهیزات قدیمی می توانند در لیست کارآفرینی شما قرار بگیرند.
      موفق باشید
      یاعلی

  84. سایت خیلی خوبی دارید

  85. الهام گفت:

    سلام وقتتون بخیرمن کاربافتنی وخیاطی رابسیاردوست دارم ودرحدخودم بلدم اماچون نمیتوانم باتوجه به شرایط سختی که دارم دستگاه بافتنی وچرخ خیاطی تهیه کنم نتوانستم ادامه بدهم خواستم درخواست کنم اگرجایی هست که بتوانم قسطی ازآنجاتهیه کنم ویاکسی که داشته باشدواحتیاجی نداردبه من بفروشدومن قسطی هزینه راپرداخت کنم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم الهام؛
      با سلام؛ پیشنهاد می کنم برای مشورت و اخذ وام به کمیته امداد یا بسیج سازندگی سپاه شهرستان خودتان مراجعه بفرمایید.
      موفق باشید

  86. پریسا سرداری گفت:

    سلام جویای کار هستم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      سرکار خانم سرداری سلام؛
      لطفاً به ایستگاه کاریابی در پایین صفحه اصلی همین سایت (سایت ره توشه) هم مراجعه بفرمایید، شاید قابل استفاده و مفید باشد.
      موفق باشید
      rahtooshe.com

  87. برای درست کردن سالن برای پرورش پرنده به کمک مالی نیاز دارم کمک شما و راهنمایی شمارا مطلبم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای محسنی سلام؛
      یشنهاد شما برای رویت مخاطبین محترم، روی سایت قرار گرفت.
      البته شما باید اطلاعات بیشتری را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهید.
      موفق باشید

  88. عباس گفت:

    سلام بنده سر ی اشتباه زندان افتادم و الان چک سندی هستم و هنوز حبس دارم حالا در داخل زندان و برای خانواده زندانی ها میخواهم اشتغال زایی کنم فکرم به کاری قد نمیده نیرو هست و جای مناسب در زندان خواهش میکنم پیشنهاد بدید

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      باسلام و آرزوی آزادی همه زندانیان؛
      درود بر شما و پشتکار و نیت خیرخواهانه شما؛
      برای آگاهی از موضوعات مختلف کارآفرینی می توانید به ایستگاه کاریابی سایت ره توشه به نشانی ذیل مراجعه فرمایید.
      در این ایستگاه دهها نمونه از مشاغل مختلف نسبتاً بکر برای کارآفرینی معرفی شده است.
      لطفاً روی نشانی مقابل کلیک بفرمایید: https://rahtooshe.com/?p=517
      موفق باشید
      یاعلی

  89. محسن بهرامی گفت:

    سلام من فکری در سر دارم که حداقل یک ملیون مستقیم وارد کار میشوند و پونصد هزار نفر غیر مستقیم با طرحی که دارم اگر دولت پشتم باشه در تهران بیکاریو ریشه کن میکنم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      آقای بهرامی سلام:
      بسیار عالی،، اما باید با ستاد کارآفرینی دولت تماس بگیرید.
      پاینده باشید.

  90. ناشناس گفت:

    سلام اگه شما میتوانید کار انجام دهید من کمک مالی میکنم

  91. ناشناس گفت:

    سلام کسی هست کار خوبی رو معرفی کنه تا بتونیم با هم شروع کنیم همه سرمایه با من

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      ناشناس محترم سلام؛
      پیشنهاد شما جهت رویت مخاطبین عزیز، روی سایت قرار گرفت.
      البته باید نحوه تماس را هم مشخص بفرمایید.
      پاینده باشید
      یا علی

  92. نا شناس گفت:

    سلام من خانوم هستم خیلی شغل مکانیکی و دوست دارم یا شغل راننده اتوبوس های بین شهری یا کامیون نمیدونم چرا اطرافیانم قبول نمیکنن

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      با سلام؛
      با صنف مکانیک شهرستانتان صحبت کنید، شاید بتوانید اولین مکانیکی اختصاصی بانوان را در کشور راه اندازی کنید.
      موفق باشید

  93. حیدر علی گفت:

    سلام عرض ادب احترام مدت سه سال پیش مغازه پوشاک فروشی داشتم زمین گذاشتم والان باوجود چهارتا بچه سردرگم هستم چه کاری راه اندازی کنم موندم توکل به خداوند بزرگ منان دارم ونظر سازنده شما درخصوص چه فعالیتی میتوانم انجام دهم را بفرمایید و ساختمان نیمه کاره بالای خانه خودم فضایی ۱۴۰متری حصار شده لطفاً راهنمایی بفرمایید چکار کنم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      بسمه تعالی

      معرفی انواع مشاغل واجدشرایط برای کارآفرینی

      با نگاه به فرصت‌های شغلی موجود در کشور در رشته‌های مختلف

      (ویژه کسانی که جویای کار و مایل به کارافرینی هستند)

      کشور ایران از ظرفیت‌های فراوان و متعددی برای کارآفرینی برخوردار است که با کمی دقت و بکار بردن خلاقیت می‌توانند به عرصه خوبی برای کسب درآمد مشروع و قانونی تبدیل شوند. برخی از این مشاغل در بخش‌های مختلف (صنعتی، کشاورزی، خدماتی و خانگی) در ذیل مورد اشاره قرار گرفته اند، مشاغلی که به اعتقاد کارشناسان ذیربط، به علت افزایش روز افزون تقاضای بازارهای داخلی و خارجی، اشباع بازار این محصولات در کوتاه مدت تقریبا ناممکن بوده و به شرط رعایت اصولی مانند: کیفیت، تنوع، بسته بندی مناسب و به روز سازی، به هر میزان تولید در این زمینه ها افزایش پیدا کند، مشتری نیز وجود خواهد داشت و لذا در اکثر موارد مشروط به رعایت نکات حرفه ای و فنی کار، امکان ورود به این عرصه ها و سرمایه گذاری برای تولید فراهم می باشد.

      برای تکمیل اطلاعات خود می‌توانید؛ به سایر مقالات اقتصادی ارائه شده در همین سایت (سایت ره توشه) از جمله؛ مقاله «الزامات کارآفرینی و اشتغالزایی» و مقاله «نقش فرهنگ و تفکر بسیجی در کارآفرینی و اشتقالزایی» در بخش مقالات اقتصادی را مطالعه و با جستجوی مطلب مورد نظر در سایت‌های مختلف اینترنتی و همچنین بازدید از محل کار صاحبان این مشاغل و مشورت با کارآفرینان و نیز بنا بر مورد و موضوع، با مراجعه به کارشناسان مربوطه در دستگاه‌های ذیربط دولتی از جمله؛ ادارات صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، سازمان صنایع دستی و گردشگری، شرکت سهامی فرش، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و بسیج سازندگی در شهر یا استان محل زندگی خود، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

      (منتظر نظرات ارزشمند شما برای تکمیل این فهرست و معرفی سایر عرصه های قابل طرح در این بخش هستیم)

      مــعرفــی مشاغــل در بخش‌ها و رشته‌های مختلف:

      – فعالیتهای مربوط به حوزه کشاورزی (پرورش گیاهان):

      ۱- آیا می دانید؛ کار تولید و پرورش گیاه آلوئه‌ورا در یکی از استانهای جنوبی کشور از یک مزرعه کوچک آغاز و همان مزرعه دار هر سال با افزایش مقدار زمینهای زیر کشت، میزان تولید را به حدی رسانده که هم اکنون چندین هکتار از زمینها کشاورزی خود را به تولید این گیاه اختصاص داده و محصولات بسیار مفید و پر خاصیت آن را به بازارهای داخلی و خارجی ارائه می نماید؟

      آیا می دانید؛ این گیاه که معمولا به شکل تازه، پودر، شربت یا نوشابه و … مورد استفاده قرار می گیرد، دارای خواص مختلف درمانی بوده و برای تصفیه خون، بیماریهای کبدی، انواع بیماریهای پوستی، حساسیتها و بسیاری از دیگر بیماریها مفید بوده و توجه مشتریان زیادی را به سمت خود جلب نموده است؟ (تردید نداشته باشید که تولید محصولات جانبی در مورد بسیاری از دیگر محصولات کشاورزی مانند؛ اسپری زعفران که اخیراً به بازار عرضه شده است نیز امکان پذیر است، فقط به کمی فکر، ابتکار، خلاقیت و در نهایت، بسته بندی و تبلیغات خوب نیاز دارد)

      ۲- آیا می دانید؛ بهای برخی از گیاهان دارویی به مراتب بیشتر از قیمت زعفران بوده و در حال حاضر بسیاری از این گیاهان در نقاط مختلف کشور به شکل صنعتی و نیمه صنعتی برای مصرف داخلی و صادرات، تولید می شوند؟

      ۳- آیا می دانید؛ بسیاری از نقاط ایران به شدت مستعد پرورش درختان و گیاهان سودآوری مانند: گردو، پسته، بادام، زیتون و امثال آن می باشد؟

      ۴- آیا می دانید؛ در سالهای اخیر با اتکاء به مطالعات علمی و تجارب شخصی، مناطق مستعد کاشت گیاهان گران بهایی مانند: برنج و زعفران در شهرهای مختلف کشور شناسایی و در بسیاری از دیگر استانهای نیز متداول شده است؟

      ۵- آیا می دانید که، پرورش قارچ در کشور در حدی متداول شده است که برخی از افراد حتی در منازل خود اقدام به پرورش این محصول می نمایند؟

      ۶- آیا می دانید که؛ پرورش محصولات گلخانه ای مانند: صیفی جات، انواع سبزی جات و برخی از میوه ها از چه بازار فعالی در داخل و خارج از کشور برخوردار است؟

      ۷- آیا می دانید که؛ با توجه به شرایط اقلیمی ایران، تولید و پرورش انواع گل طبیعی می تواند در کوتاه مدت، مشتریان زیادی را در داخل و خارج از کشور برای خود پیدا و سود خوبی را عاید شما نماید؟

      – فعالیتهای مربوط به حوزه کشاورزی (جانداران):

      ۱- آیا می دانید که در حال حاضر در چند استان کشور ما از جمله؛ تهران و بوشهر، تمساح پرورش داده می شود؟ آیا می دانید که تمام اجزای بدن تمساح ازجمله: گوشت، پوست، استخوان و حتی خون تمساح مصرف صنعتی، دارویی و در خارج از کشور مصرف خوراکی داشته و قابل صادرات می باشد؟

      ۲- آیا می دانید با ابتکار یکی از هموطنان، پس از هجوم قورباغه ها به داخل شهر (احتمالا مهریز) کار جمع آوری و پرورش قورباغه برای صادرات در این شهر شکل گرفت و هم اکنون تولیدات این مجموعه به اشکال مختلف از جمله کنسرو به خارج از کشور صادر می گردد؟

      ۳ – آیا می دانید طی سالهای اخیر نوعی کرم موسوم به زباله خوار در ایران پرورش داده می شود که علاوه بر قابلیت امحاء بیولوژیکی زباله ها، از این مواد، نوعی کود عالی با بازدهی فوق العاده بالا تولید می نمایند که هر کیلو از آن به قیمت چندین هزار تومان خرید و فروش می شود؟

      آیا می دانید که گوشت این کرم نیز دارای بالاترین مقدار پروتئین در بین جانداران زنده بوده و در کشورهای مختلف، طرفداران فراوانی را به خود اختصاص داده است؟

      ۴- آیا می دانید؛ پرورش شتر مرغ، کبک، بلدرچین و سایر طیور در کشور و خارج کشور طرفداران زیادی را به خود جلب نموده و با افزایش تقاضای بازار آن در کشور، هر روز در حال گسترش می باشد؟

      ۵- آیا می دانید که، پرورش آبزیانی مانند: ماهی قزل آلا به سادگی در اکثر مناطق کشور در کنار ررودخانه ها و نهرهای آب یا در قنوات و حتی در سایر نقاط با استفاده از آب چاه و با کمترین میزان ریسک، امکان پذیر می باشد؟

      ۶- آیا می دانید که، تولید سموم شیمیایی در دنیا بتدریج در حال منسوخ شدن می باشند و بجای آن، پرورش و تولید برخی حشرات مانند؛ کفشدوزک برای مقابله بیولوژیک با آفات نباتی، به یک کاری پر سود در این عرصه تبدیل شده است؟

      ۷- آیا می دانید که؛ هم اکنون در کشور پرورش خرگوش به عنوان خوراک اصلی روباه و پرورش روباه برای استفاده از پوست آن، به عنوان یک محصول صادراتی پر سود، ظرفیت قابل توجهی را به خود اختصاص داده است؟

      ۸- آیا می دانید که؛ گربه های ایرانی هم برای نگهداری خانگی و هم برای استفاده خوراکی، طرفداران زیادی را در کشورها مختلف به خود اختصاص داده و در حال حاضر در ایران افرادی به شکل حرفه ای و با رعایت اصول بهداشتی به کار جمع آوری و پرورش و صدور این جانور اشتغال دارند؟

      ۹- آیا می دانید که، پرورش مار و عقرب برای سم گیری، اگرچه کمی خطرناک اما یک کار بسیار پرسود در کشور به شمار می رود؟

      ۱۰- آیا می دانید که پرورش و تولید برخی پرندگان زینتی و خانگی بر ای صادرات حرفه ای، می تواند چه سود کلانی را نصیب شما نماید؟

      ۱۱- آیا می دانید که؛ امروزه با آگاهی مردم از خواص شگفت آور عسل، زنبورداری و پرورش زنبور به یک کار سود آور زود بازده و در عین حال قابل توسعه با کمترین هزینه تبدیل شده است؟

      ۱۲- آیا می دانید که، پرورش کرم ابریشم همچنان به عنوان یک کار پر سود و با ارزش قابل سرمایه گذاری می باشد؟

      ۱۳- آیا می‌دانید که پرورش زالو برای استفاده در طب سنتی به شکل صنعتی و سنتی و حتی خانگی می تواند به عنوان یک شغل مورد توجه قرار گیرد؟

      ۱۴- آیا می‌دانید که می‌توانید با خرید چند دستگاه جوجه‌کشی و استقرار آن در پارکینگ، انباری، زیرزمین یا یک نقطه مناسب دیگر در خانه یا یک کارگاه کوچک، وارد کار پرورش جوجه یک‌روزه بشوید و به تدریج کار خود را توسعه بدهید؟

      – فعالیتهای مربوط به حوزه صنعت:

      ۱- آیا می دانید که، صنایع بسته بندی در بخشها و موضوعات مختلف، با ارزش افزوده ای که برای کالاهای مختلف به همراه دارد، یکی از مشاغل بسیار سودآور و از نیازهای اساسی کشور برای صادرات، به شمار می رود؟

      ۲- آیا می دانید که؛ با کمی خلاقیت و مطالعه علمی می توان محصولاتی مانند: گونه های مختلف میوه ها، خرما، چای، عرقیات، آلوئه ورا، زعفران و برنج ایرانی را می توان در قالب انواع محصولات جانبی مانند، انواع نوشابه، شربت، پودر، کنسرو، کمپوت، مربا، ژله، شکلات، شیرینی، خشکبار، خشک شده یا فریز شده و امثال آن تولید و به بازارهای داخلی و خارجی ارائه نمود.

      ۳- آیا می دانید که؛ تولید وسایل آموزشی و کمک آموزشی از ظرفیت فوق العاده ای در کشور ما برخوردار است؟

      ۴- آیا می دانید که؛ تولید اسباب بازی در دنیا چه سود کلانی را نصیب صاحبان اینگونه شرکتها می نماید؟

      ۵- آیا می دانید که؛ در کشور ما تولید محصولات جانبی (اصطلاحا پایین دستی) نفت و پتروشیمی، از ظرفیت بسیار بالایی برای سرمایه گذاری برخوردار است؟

      ۶- آیا می دانید که ایران دارای منابع متنوع، متعدد و غنی انواع سنگهای قیمتی است و طراحی و تزئین سنگهای قیمتی و صادرات آن، می‌تواند درآمد هنگفتی را نصیب شما کند؟

      – فعالیتهای مربوط به حوزه فعالیتهای دانش بنیان:

      ۱- آیا می دانید که، می توانید متناسب با تخصص خود و با کسب مجوز و ثبت شرکت و از طریق ایجاد موسسات مطالعاتی در زمینه ها و بخشهای مختلف، به عنوان پیمانکار خصوصی، برخی از فعالیتهای پژوهشی و یا خدمات مشاوره ای مراکز دولتی و غیر دولتی در بخشها و موضوعات مختلف را بر عهده بگیرید؟

      ۲- آیا می دانید که؛ با توجه به رشد و گسترش روز افزون صنایع در کشور، ایجاد موسسات حرفه ای برای تبدیل ایده های ذهنی (ابداعات و اختراعات و …) به طرح، نقشه های مهندسی و نیز مدل های مجازی (رایانه ای)، یکی از نیازهای ضروری و قابل توسعه کشور به شمار می رود؟

      ۳- آیا می دانید که؛ ماکت سازی مشتریان فراوانی در بخشهای مختلف مانند: صنعت، ساخت مدل وسایل نقلیه، ساختمان سازی و سایر بخشها به خود اختصاص داده و شما می توانید حتی در کارگاههای خانگی چنین کاری را انجام دهید؟

      ۴- آیا می دانید که؛ که قالب سازی و نمونه سازی قطعات، تجهیزات و ماشین آلات در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، خدمات و سایر موارد مشابه، از آینده روشنی برای سرمایه گذاری در کشور برخوردار است؟

      ۵- موسسات نظریه پردازی و طراحی الگوهای مدیریتی ایرانی اسلامی برای تامین نیاز علمی دانشگاه ها و همچنین جایگزینی و پیاده سازی در نظام اداری و اجرایی کشور

      ۶- موسسات مشاوره ای پیاده سازی و ارتقاء بهره وری اسلامی در ابعاد و موضوعات مختلف مورد استفاده در مراکز دولتی، صنعتی، تجاری، کشاورزی، آموزشی و سایر عرصه ها

      ۷- موسسات حرفه ای برای تعریف و تبیین واژه های متداول مورد استفاده در عرصه های مختلف، برای ایجاد همزبانی در امور مدیریتی و جلوگیری از پیچیدگی امور و سردرگمی مدیران و کارشناسان

      ۸- موسسات مشاوره ای طراحی و پیاده سازی الگوهای استاندارد سازی بومی و بین المللی در موضوعات و بخش های مختلف مورد نیاز ادارات، شرکت ها، موسسات و سایر مراکز فعال در کشور

      ۹- موسسات سنجش و کنترل کیفیت محصولات و خدمات تولیدی برای ارزیابی کیفیت محصولات مورد نیاز دستگاه های دولتی و غیر دولتی و همچنین کالاهای وارداتی در ابعاد و موضوعات مختلف

      ۱۰- موسسات مشاوره ای آنالیز و برآورد قیمت محصولات و پروژه های مختلف عمرانی، صنعتی، کشاورزی و سایر عرصه ها، به شکل کاملا حرفه ای برای جلوگیری از ارائه برآوردهای غیر تخصصی و غیر واقعی بخصوص در جریان اجرای انواع طرح ها و پروژه های دولتی

      ۱۱- موسسات طراحی یا سه بعدی سازی ایده های صنعتی و فنی مخترعین و مبتکرین برای کمک به پیاده سازی و تجاری سازی طرح های نوین

      ۱۲- موسسات طراحی و پیاده سازی صنایع بسته بندی در موضوعات مختلف، به منظور کمک به گسترش حضور موثر و قابل رقابت صنایع کشور در بازارهای خارجی

      ۱۳- موسسات نمونه برداری و آمارگیری تخصصی در موضوعات و زمینه های مختلف اجتماعی، سیاسی، صنعتی، کشاورزی و سایر عرصه های مورد نیاز دولت

      ۱۴- موسسات و آزمایشگاه های فنی مصالح ساختمانی و صنعتی برای بررسی و ارزیابی میزان رعایت استانداردهای فنی مصالح و تجهیزات مورد استفاده در طرح ها و پروژه های دولتی در تمام استانها و در صورت لزوم شهرستان ها

      ۱۵- موسسات مشاوره ای و طراحی ماشین آلات و تجهیزات مختلف، اعم از صنعتی، عمرانی، کشاورزی و سایر عرصه ها، با کمک نخبگان و متخصصین هر بخش

      ۱۶- موسسات مشاوره و طراحی برای مکانیزه سازی صنایع و خدمات در عرصه ها و موضوعات مختلف

      ۱۷- موسسات مشاوره ای تنظیم قوانین و مقررات به منظور کمک به سه قوه برای بازنگری و تنظیم قوانین و مقررات مورد نیاز دستگاه های مختلف کشور

      توضیح: برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می توانید از تاریخ ۹۱/۱۲/۱۲ به مقاله مربوطه در بخش مقالات اجتماعی مراجعه فرمایید.

      – فعالیتهای مربوط به حوزه الکترونیک و کامپیوتر (الکامپ):

      ۱- آیا می دانید که ایران طی یکی دو سال اخیر جایگاه نخست تولید بازیهای رایانه ای در خاورمیانه را به خود اختصاص داده و بازار اینگونه بازیها به عنوان یک شغل پر سود (حتی در مقیاس خانگی آن) هر روز در حال گسترش بیشتر است؟

      ۲- با راه اندازی موسسات خدمات الکترونیک در موضوعات مختلف سخت افزاری و نرو افزاری که برخی از آنها هنوز به شکل جدی در ایران راه اندازی نشده، (مانند طراحی سه بعدی، تهیه جلوه های ویزه کامپیوتری برای تهیه کنندگان فیلم ها و …) می توانید، زمینه های خوبی را برای اشتغالزایی ایجاد نمایید؟

      ۳- آیا می دانید که؛ می توانید خرید و فروش اینترنتی کالا و خدمات را به عنوان یک شغل مورد توجه قرار دهید.

      ۴- آیا می دانید که؛ در بسیاری از کشورهای دنیا، موسسات وجود دارند که کار جستجوی مطالب اینترنتی برای محققین و پژوهشگران را بر عهده می گیرند؟

      ۵- مشاغل و فعالیت های اینترنتی مانند؛ طراحی سایت و وبلاگ، یا بازارهای مجازی برای مبادله و خرید و فروش انواع کالا و خدمات، ایجاد بانک اطلاعات در موضوعات مختلف و تامین هزینه از طریق جذب آگهی متناسب با موضوع سایت و امثال آن در بسیاری از کشورها و بطور محدود در ایران به یک شغل ژر درآمد تبدیل شده است.

      – فعالیتهای مربوط به حوزه امنیتی و حفاظتی:

      ۱- آیا می دانید که؛ ایجاد موسسات و شرکتهای حفاظتی، حراستی و انتظامی می تواند به عنوان یک شغل مورد توجه قرار گیرد؟

      ۲- آیا می دانید که؛ در بسیاری از کشورهای دنیا ایجاد موسسات تحقیقاتی و کارآگاه خصوصی، کاملا متداول می باشد؟

      ۳- آیا می دانید که؛ ایجاد موسسات ارائه دهنده سیستمهای امنیتی و حفاظتی، یکی از راههای کسب درآمد می باشد؟

      – گردشگری و جذب توریست:

      ۱- آیا می دانید که؛ در دنیای ماشینی عصر جدید، سکونت در خانه های سنتی و استفاده از امکانات کاملا قدیمی و سنتی در روستاها و مکانهای طبیعی و حتی دور افتاده در کشورهای مختلف دنیا و از جمله ایران، طرفداران فراوانی داشته و یکی از زمینه های بسیار پر سود گردشگری و صنعت توریسم به شمار می رود؟

      ۲- آیا می دانید که؛ صنعت قنات، کویر ایران، کوههای مریخی در بوشهر، سیاه چادرهای عشایری و دیگر جاذبه های اختصاصی ایران، از قابلیتهای فراوانی برای ایجاد موسسات گردشگری و جلب توریست برخوردار است؟

      ۳- آیا می دانید که؛ می توانید ایجاد مجتمعهای اقامتی سنتی و یا مدرن در دل کویر را نیز به عنوان یک فرصت شغلی استثنایی مورد توجه قرار دهید؟

      ۴- آیا می دانید که؛ همواره هزاران توریست داخلی و خارجی وجود دارند که به شدت علاقمند هستند که مدتی زندگی در سیاه چادرهای عشایری و همراهی با کاروانهای کوچ عشایری را تجربه کنند؟

      ۵- آیا می دانید که؛ شتر سواری در کویر، مسافرت با دلیجان، کالسکه یا حتی ارابه می تواند به یک جاذبه گردشگری برای جهانگردان تبدیل شود؟

      – تجارت و بازرگانی:

      ۱- آیا می دانید که؛ در صورت آشنایی با بازار نفت، خرید و فروش نفت کشور به عنوان یک محصول پر سود، برای تمام علاقمندان به فعالیت در این عرصه امکان پذیر شده است؟

      ۲- آیا می دانید که؛ می توانید با ثبت شرکت یا مشارکت در پروژههای بین المللی، نسبت به صدور خدمات فنی و یا سرمایه گذاری در سایر کشورها نیز اقدام نمایید؟

      – مشاغل خانگی:

      ۱- انواع صنایع دستی در موضوعات مختلف مانند؛ عروسک‌سازی، تابلو نقاشی، انواع بافتنی‌ها (ترمه، حوله، جاجیم، پتو، گلیم و …..)، انواع دوختنی‌ها (لباس، روبالشی، ترمه‌دوزی و ……)، سفال و سرامیک، صنایع دستی مستظرفه، صنایع دستی چرمی، صنایع دستی وابسته به معماری، صنایع دستی فلزی و چوبی، صنایع آبگینه (انواع کار با شیشه) و ده‌ها موضوع دیگر که در اینترنت قابل جستجو هستند، همچنان مشتریان داخلی و بویژه خارجی فراوانی دارد.

      ۲- طراحی و یا تایپ متن یا اپراتوری رایانه در موضوعات مختلف علمی و هنری و فنی یکی دیگر از مصادیق کار در خانه محسوب می شود.

      ۳- ماکت‌سازی در زمینه های مختلف مانند؛ ماکت کارخانجات، ماکت پروژه‌های عمرانی، ماکت ابنیه و همچنین دستگاه‌ها و تجهیزات فنی مهندسی می‌تواند در خانه نیز انجام شود.

      ۴- تولید نرم افزارهای رایانه ای کار پرسود دیگری است که می توان در محیطهای مختلف مانند خانه به انجام آن اهتمام ورزید.

      ۵- تولید پوشاک در اشکال مختلف از قدیم الایام در خانه ها رواج داشته است.

      ۶- تهیه و تولید تابلوهای نقاشی کار مناسبی است که تولید آن در خانه به سادگی ممکن است.

      ۷- ترجمه کتب و متون فارسی به سایر زبانهای خارجی و بالعکس هم در محیط خانه امکان پذیر است.

      ۸- جستجوی مطالب مورد نظر موسسات و مراکز دولتی و غیر دولتی یا مطالب پژوهشی برای محققین و پژوهشگران در اینترنت را هم می شود در خانه انجام داد.

      ۹- تولید ترشیجات و انواع مربا از موضوعاتی بشمار می رود که از دیرباز هزینه بسیاری از خانواده ها را تامین می نماید.

      ۱۰- در سالهای اخیر، تهیه و عرضه غذاهای سنتی و خانگی نیز به یک شغل خانگی تبدیل شده است.

      ۱۱- نقشه کشی فرش (طراحی نقشه فرش) یکی دیگر از مشاغلی است که علاقه مندان می توانند به راحتی در خانه انجام دهند.

      ۱۲- آیا می دانید که با یک آموزش کوتاه مدت و سرمایه‌ای حدود ۵ میلیون تومان می توانید در منزل خود با تراش و تزئین سنگهای قیمتی که در ایران به وفور یافت می شود، سود خوبی را کسب نمایید؟

      ۱۳- آیا می دانید که تعداد قابل توجهی از جوانان، با پخش آگهی و پذیرش طراحی سایت و وبلاگ در خانه، روزگار خود را می گذرانند؟

      ۱۴- آیا می دانید که با پخش آگهی و پذیرش تعمیر لوازم برقی و الکترونیکی، می توانید برای خود یک شغل جدید دست و پا کنید؟

      ۱۵- آیا می دانید که یک صنوق کود تولید شده بوسیله کِرم «ورمی کمپوست» حدود ۲۵ هزار تومان خرید و فروش می شود و برخی در حیاط، پشت بام، زیر زمین با بالکن منزل خود این کار را انجام می دهند؟

      ۱۶- آیا می‌دانید که برخی از افراد با استفاده از آکواریوم یا مخازن مناسب دیگر، در خانه خود به کار پرورش زالو و فروش آن به مراکز در طب سنتی اشتغال دارند؟

      ۱۴- آیا می‌دانید که با خرید چند دستگاه جوجه‌کشی و استقرار آن در پارکینگ، انباری، زیرزمین یا یک نقطه مناسب دیگر در خانه می‌توانید وارد کار پرورش جوجه یک‌روزه بشوید و به تدریج کار خود را توسعه بدهید؟

      ۱۵- آیا می دانید که می توانید با سرمایه حدود ۴۰۰ هزار نومان و خرید یک دستگاه اره مویی برقی و یا حتی با هزینه کمتر از صد هزار تومان و خرید یک اره مویی دستی و مقداری تخته سه‌لایی و چسب و ….، برای ساخت تابلوهای معرق در خانه اقدام نمایید؟ آیا می‌دانید قیمت هر تابلو بستگی به کیفیت بین چند صد هزار تومان تا چند میلیون تومان خرید و فروش می‌شود؟

      – سایر مشاغل:

      ۱- امروزه در بسیاری از کشورها، جمع آوری، تفکیک و بازیافت انواع زباله که از آن به عنوان طلای کثیف نام برده می شود، یکی از مشاغل پرسود به شمار می رود.

      ۲- در برخی از کشورها افراد خوش ذوق از ضایعات چوبی، فلزی و شیشه ای و امثال آن مصنوعات جدیدی مانند: مجسمه و اشیاء تزئینی و زینتی را طراحی و تولید می کنند که نظر گردشگران بسیاری را به خود جلب کرده است.

      ۳- طراحی یا آماده‌سازی (بازسازی) یک روستا با تمام شرایط، ابزار و روش های قدیمی و سنتی برای جذب و اقامت گردشگران داخلی و حتی خارجی، مدتی است که به عنوان یک کار پر سود مورد استقبال گردشگران داخلی و به‌ویژه خارجی قرار گرفته و در حال گسترش است.

      ۴- برخی از افراد نیز طراحی و ساخت اقامتگاههای کویری با تجهیزات متناسب کویر و استفاده از شتر را برای جذب توریست مورد توجه قرار داده اند.

      ضمن تشکر از شما مراجعه کننده گرامی، بدیهی است فهرست ارائه شده می‌تواند با همکاری شما عزیزان کامل‌ و با کیفیتی بهتر ارائه گردد و با کمک به روند رو به رشد فعالیت‌های اقتصادی، چرخ تولید کشور را تقویت وایران اسلامی را به مرکز تولید و تجارت منطقه و بلکه جهان تبدیل نماید، لذا خواهشمند است در صورت تمایل با معرفی سایر فرصت‌های شغلی موجود در کشور، در این کار خیر مشارکت فرمایید.

      بی‌شک همانگونه که اشاره شد، با توجه به شرایط رو به رشد کشور و نیاز جامعه و بازار بزرگ منطقه، خریدار کافی برای محصولات تولیدی اکثر مشاغل مورد اشاره در کشور و خارج از کشور وجود داشته و هیچ‌گاه از ظرفیت آن کاسته نخواهد شد.

      موفق باشید

  94. محمدرضا گفت:

    سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم واسه منطقه مازندران شما موردی رو واسه اشتغالزایی پیشنهاد ندارین؟

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقا محمدرضا سلام؛
      لطفا مطلب ذیل را در نشانی اعلام شده در سایت ره توشه مبخوانید.
      ایستگاه کاریابی (معرفی مشاغل واجد شرایط برای اشتغالزایی و کارآفرینی)
      https://rahtooshe.com/?p=517
      موفق باشید

  95. ناشناس گفت:

    سلام
    ضمن خسته نباشد و خداقوت
    بنده تازه کاری را شروع کردم نیاز ب حمایت معادن دارم
    چون مواد اولیه تولیدات بنده از مغان بزرگ کشورها اما دلال ها نمی گذارند مستقیم خرید کنیم

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      ناشناس محترم سلام؛
      خدا لعنتشان کند که همه جا هستند، البته دلالی در برخی موارد اجتناب ناپذبر است، اما برخی موارد نیز دلالی فقط برای دلالی (دزدی) است.
      در هر حال پیشنهاد می کنم به اداره صنعت و معدن شهرستان مربوطه مراجعه نمایید.
      موفق باشید

  96. یوسف عبداللهی گفت:

    با سلام و عرض ادب
    اینجانب یوسف عبداللهی اصل فرزند کاظم قصد راه اندازی کارخانه تولید دستمال کاغذی جعبه ای، اقتصادی و رولی در استان آذربایجان غربی شهرستان ارومیه را دارم لذا چند عدد دستگاه دوخت و دستگاه پرکن و دستگاه تولید دستمال رولی رو خریداری کردم منتها چند قلم دستگاه نیز مورد نیاز است که متاسفانه بنده سرمایه کافی برای خرید انها ندارم همچنین برای خرید مواد اولیه.
    پدر و مادر بنده تحت عضو کمیته امداد امام خمینی(ره) میباشد
    بنده شدیدا نیاز مبرم برای وام به مبلغ حداقل ۳۰۰ میلیون را دارم تا کارخانه رو احداث کنم و چندین جوان نیازمند از قشر ضعیف مشغول بکار شوند.
    بنده در ارومیه برای وام به کمیته امداد، اداره صنعت و معدن، استانداری، فرمانداری و….. رفتم متاسفانه جواب مثبتی دریافت نکردم.
    خواهشا تقاضای بنده حقیر را نادیده نگیرین سپاسگزارم

  97. محمد صدری از اراک گفت:

    آقای هدایتی لطفا شماره موبایل خودتون را به من بدهید یا لطفا با شماره من تماس بگیرید و اینجانب را در جهت شروع یک کار یا شغل دوم راهنمایی بفرمائید.ممنونم
    ۰۹۱۸۳۶۴۳۹۸۷ از شهر اراک

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      جناب آقای صدری بزرگوار سلام؛
      اطلاعات حقیر در حد مطالبی است که در سایت ارائه شده است.
      پیشنهاد می کنم با کارشناسان ادارات ذیربط و یا بسیج سازندگی اراک مشورت بفرمایید.
      به ایستگاه کاریابی در انتهای صفحه اصلی همین سایت ره توشه (rahtooshe.com) هم سری بزنید
      البته بنده تماس هم گرفتم، به گوش نبودید.
      موفق باشید.

  98. ناشناس گفت:

    سلام، ماموردولت تازه بازنشسته ام باداشتن دوپسر جوان بیکاربادرآمد۱۵میلیون تومانی با سختی خرج خانواده۵نفره را تامین میکنم، از ارث پدری زمینی با موقعیت خوب باکاربریهای متفاوت دارم،ودر شالیکاری وباغداری و پروش دام وطیورتجربه دارم،به جهاد کشاورزی مراجعه نمودم متاسفانه حمایت لازم بعمل نمیاد وبه ادارات گردشگری ومحیط زیست وبخشداری وبانکها پیشنهاد دادم جواب قانع جهت مساعدت وحمایت نگرفتم بلکه اونا بودن که باکمال بی شرمی از من توقع هزینه شروع کار داشتند.از علاقه مندان محترم که برای ایجاد شغل فوق مساعدت فرمایندبا شماره تلفن:۰۹۳۵۰۹۱۱۸۴۶تماسحاصل فرمایید، چنانچه پیشنهادشغلهای دیگه را داریدلطفازنگ بزنیدباتشکر خلیل زاده
    ایجاد شغل؛کشاورزی درخصوص تولید۱-شالی( برنج هاشمی) از کاشت داشت وبرداشت تا مصرف مشتری۲_ دامداری؛ صنعتی تولید(شیر وگوشت)ومرغداری سنتی غاز واردک وبوقلمون ومرغ۳_ باغداری؛مرکبات تولید( نارنگی پچ وپرتقال خونی)و(کشت گل وگیاه وانواع سبزیجات)

    • احمدرضا هدایتی گفت:

      ناشناس محترم سلام؛
      پیشنهاد شما جهت رویت مخاطبین عزیز، روی سایت قرار گرفت.
      ضمناً پیشنهاد می شود به بسیج سازندگی شهرستان هم سری بزنید.
      موفق باشید

  99. بسیار بسیار لذت بردم فوق العاده بود

  100. علی گفت:

    سلام علیکم
    به نظر بنده شخص کار آفرین نباید منتظر باشه که بقیه بگن اینکار را بکن آن کار را نکن استفاده از تجارب بقیه به جا ولی همانطور که آقای هدایتی مکررا به سوالات پاسخ دادند هر شخص باید خودش تحقیق کند که در شهر ستان خودش چه نیازی برای مردم واقعا مبرمه یا اینکه تکمیل کالا یا خدماتی را در کنار کالا یا خدمات دیگری انجام بده که مکمل باشه

    و در جواب کسانی که از ادارات ومربوطه و گرفتن مجوز و غیره می نالند باید بگویم
    کمی بنشیند و خوب و دقیق طبیعت دور و بر خودتان را نگاه کنید شغلهایی در طبیعت دور و برمان هست که فقط احتیاج به اول سرمایه دوم مکان سوم نیروی کاری احتیاج داره نه مجوز میخواد نه چیز دیگر
    و با سرمایه متوسط هم می شه راه اندازی کرد
    یکی از این شغلها مختص شهرستانهایی هست که رویش نی در آنها فراوان است از نی محصولات زیادی میشه تولید کرد یکی از آنها علوفه دام میباشد وسایل مورد نیاز یک دستگاه آسیاب نی و یک دستگاهی که بشه با آن نی را برداشت کرد
    نه مجوز میخواد نه بهداشت نه غیره
    و در جنوب کشور اکثر استانها نیزار های وسیعی دارند

  101. خیلی عالی بود , خوشحال میشم خدمات تبلیغات برای کسب و کار شما را به عهده بگیرم.

  102. احمدرضا هدایتی گفت:

    ناشناس محترم سلام؛
    اگرچه سؤال شما کامل درج نشده است، اما چنانچه قصد راه اندازی مزرعه بلدرچین دارید، پیشنهاد می کنم حتما ضمن بازدید یکی دو مزرعه موجود در استان مربوطه، حتما با کارشناسان اداره جهاد کشاورز استان یا شهرستان مشورت بفرمایید.
    موفق باشید – یا علی

  103. بهنام دهقانی گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید:
    من ۲۳سالمه و بودجه زیادی برای کار ندارم ولی یه زمین هس که میتونم راحت اجارشو بدم
    میخاستم ببینم برای مرغداری با تعداد مرغ کم یا مرغ های تخم گذار میشه وقت گذاشت و بازدهش چجوره و دولت هم وام برای این کار میده؟
    اها استان اذربایجان شرقی هستم ولی فک نکنم برای مرغداری استان مهم باشه چون به همه جا میشه محصول داد
    اگه کسی در این زمینه فعالیت کرده یا اطلاعات داره یا منبع خوب داره و کمک کنه ممنون میشم

  104. احمدرضا هدایتی گفت:

    جناب آقای دهقانی سلام:
    برای اخذ مشاوره به اداره جهاد کشاورزی شهرستان و یا معاونت بسیج سازندگی سپاه شهرستان مراجعه بفرمایید، هم تسهیلات می دهند و هم راهنمایی می کنند.
    موفق باشید

  105. شریف قریشی گفت:

    من‌توی کار مرغ مرغداری هستم اصلا جواب نمیده قیمت بالا وما بین داره دو بار کم‌شانسی بیاری گاوت زاییده

  106. بهنام دهقانی گفت:

    خیلی ممنون

  107. احمدرضا هدایتی گفت:

    بزرگوارید

  108. احمدرضا هدایتی گفت:

    جناب آقای قریشی سلام؛
    لطفاً برای آگاهی بیشتر از مصادیق مشاغل درآمدزا، به ایستگاه کاریابی در پایین صفخه اصلیسایت ره توشه rahtooshe.com مراجعه بفرمایید.
    موفق باشید

  1. آبان ۱۷, ۱۳۹۶

    […] کارآفرینی و اشتغال زایی (با نگاه …سلام و درود بر شما. مدتی است انگیزه ایجاد یک مزرعه تولید بلدرچین را دارم، می خواهم … […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *