بالاخره چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تمام تلخ و شیرینها و حرف و حدیثهایی که در پی داشت به پایان رسید و اینک هنگام آن رسیده تا بار دیگر همه ما با هر گرایش و تفکری که داریم، بهگونهای عمل نماییم تا دولت جدید بتواند با کمترین دغدغه و با بیشترین حمایت و همراهی مردم، در مسیر اهداف و آرمانهای انقلاب و رفع مشکلات مردم ایثارگر و پیشرفت کشور عزیزمان حرکت نماید.
اما در این راستا مسئولین محترم دولت جدید نباید نیازهای اساسی کشور را فراموش نمایند، چرا که امروز ایران اسلامی بیش از هر زمان دیگری به مسئولینی باکفایت، مقتدر، با روحیه جهادی و با تفکر راهبردی و انقلابی نیاز دارد.
امروز ایران اسلامی بهخصوص در قوه مجریه به مسئولینی نیاز دارد که ضرورت تربیت عمومی تراز انقلاب و نیز کادرسازی و نخبهیابی برای اجرای اصل شایسته سالاری را به معنای واقعی کلمه درک کنند و برای حل مسائل اساسی و رفع اصولی مشکلات، با تمام توان در مسیر تحقق این مهم گام بردارند.
امروز ایران اسلامی به مسئولینی (به خصوص در قوه مجریه) نیاز دارد که با اعتقاد قلبی و اتکاء به اصول و ارزشهای اسلامی، پیشگیری از بروز فساد و سایر ناهنجاریها و نیز مبارزه قاطعانه با مفسدین و مجرمین را در رأس امور خود قرار دهد.
امروز ایران اسلامی به مسئولینی نیاز دارد که ارتقاء مولفههای قدرت در عرصههای مختلف اعم از؛ علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دفاعی را با جدیت دنبال کند تا بتواند ضمن سرعت بخشیدن به فرآیند پیشرفت کشور، بدون اتخاذ موضع منفعلانه و با اقتدار و عزت سایه جنگ، آشوب و اغتشاش را از سر ملت و مملکت برطرف نماید.
امروز مملکت به دولتی نیاز دارد که بر اهمیت و ضرورت تقویت و حمایت از جبهه مقاومت بهعنوان مهمترین عامل بازدارنده، تهدیدات نظام سلطه علیه جهان اسلام واقف باشد و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ ننماید.
امروز ایران اسلامی به دولت و دولتمردانی نیاز دارد که خودباوری سرلوحه کارشان باشد و حداقل اگر جایگزینی برای توسعه زیرساختها و رفع نیازهای ضروری جامعه ندارند نگویند، ما بجز آبگوشت بزباش و قورمهسبزی در هیچ تکنولوژی دیگری برتری نداریم، یا نگویند مسکن مهر مزخرف و یا ساخت پالایشگاه کثافتکاری است.
امروز جامعه به دولتی نیاز دارد که به جای صدقه دادن و گلایه از مردم، با بسترسازی و فراهم نمودن شرایط لازم، زمینه رشد و شکوفایی افراد جامعه در ابعاد مختلف اعم از؛ اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را فراهم نماید و در عین حال یارانه محرومین و از کار افتادگان را در حد منطقی افزایش دهد.
بنابراین؛ امیدواریم که در دولت جدید که به درستی بر استفاده از نظر کارشناسان (دلسوز، متخصص و متدین) تأکید دارد، تولید علم به اوج برسد، صنعت فضایی مانند دولت یازدهم و دوازدهم تعطیل نشود، چرخ سانتریفیوژها همچنان و بلکه با سرعت بیشتری بچرخد.
بر جلوگیری از خام فروشی تمرکز بیشتری صورت بگیرد، صنایع پیشرفته و کارخانجات بیشتری ایجاد و احیا شوند و تولید صنایع در بخشها و موضوعات مختلف به حداکتر برسد و محصولات فرآوری شده ایرانی با بهترین کیفیت و بیشترین کمیت بازارهای جهانی را به تسخیر خود درآورند و فعالیت در صنعت ساختوساز مسکن که بیشترین اشتغالزایی را در درون خود و صنایع جانبی دارد، نیز سرعت بیشتری پیدا کند.
کشاورزی کشور که در دولت جناب روحانی رو به نابودی بود، بهشکل اصولی احیا شود، از کشتار دامهای مولد که در دولت ایشان رخ داد و باعث افزایش قیمت گوشت شد بهطور کامل جلوگیری و آسیب وارده جبران شود، دیگر شاهد کشتار و تلف شدن جوجههای یکروزه نباشیم و خودکفایی در اقلام راهبردی نظیر گندم و دانههای روغنی با جدیت در دستور کار قرار گیرد و مشکل تأمین آب آشامیدنی شهرها و روستاها و آب موردنیاز بخش کشاورزی و دریاچهها و تالابها را با درایت کارشناسان حل نماید.
امیدواریم که شایستهسالاری و استفاده از نظر کارشناسان نیز به شکل واقعی و به طور دقیق عملی شود، دوباره رانتخواری و حقوقهای نجومی به سوژه اعتراضات مردمی تبدیل نشود، بر کارآمدی سیستم و کنترل و نظارت افزوده شود و اجرای اسناد بالادستی و یا طرحهایی مانند اصول آمایش سرزمینی که رئیس دولت جدید خود را ملزم به اجرای آنها میداند، همگی در تعامل نزدیک و صمیمانه با سایر قوا عملی شود.
همانطور که وعده داده شد، مشکل تحریمها بدون باج دادن به غربیها و به شکل عادلانه و منطقی برطرف شود و در عینحال دولت منتظر معجزه از سوی غرب نماند و با سرعت در مسیر ایجاد اقتصاد مقاومتی گام بردارد، برنامه هفتم به شکل کامل محقق شود و همانطور که در برنامه آمده شاهد رشد ۸ درصدی اقتصاد باشیم، سرمایه صندوق ذخیره ارزی افزایش یافته و بدون خلق پول که مورد نکوهش قرار گرفت، مشکل متعادلسازی و همسانسازی حقوقها، و همچنین مشکل مسکن، اشتغال و ازدواج جوانان حل و وضع معیشتی مردم بهبود پیدا کند و بورس نیز به اوج شکوفایی برسد.
تعامل با همه کشورها با اولویت به همسایگان و با رعایت سه اصل عزت، حکمت و مصلحت و بر اساس احترام و منافع متقابل، روز به روز گسترش بیشتری پیدا کند و در عینحال حمایت از جبهه مقاومت که چشم امیدشان به سوی ایران اسلامی است و وجودش امنیت جهان اسلام را تضمین میکند، همچنان ادامه یافته و بلکه با قدرت بیشتری دنبال شود.
احمدرضا هدایتی
کارشناس ارشد مدیریت
۱۶/۴/۱۴۰۳
نشانی الکترونیکی: ARH110@yahoo.com نشانی سایت: rahtooshe.com
بسیار خوب و منطقی است موارد پیشنهاد شده و در حوزه فرهنگ نیز باید تعریف درستی از تمدن اسلامی در همه حوزهها ارایه کرد …
گفتگوی سازنده با انسانهای عاقل که به قانون مندی اجتماعی پای بند هستند معنی دارد نه جانیان خون آشامی که قانون ، برایشان معنی نداشته و خواسته های متوحشانه خودشان ملاک جنایات آنها است مثل جنایت ، ریختن بمب اتم بر سر مردم ژاپن در جنگ جهانی دوم به بهانه صلح خواهی ، ریختن هزاران تن بمب ناپالم و کشتار جمعی در چین ، اندونزی، ،شبه جزیره کره ، و ویتنام ، و جنایات بزرگ درلبنان، افغانستان و عراق و سوریه ، یمن توسط تروریستهاای امریکائی وصهیونیستهای کودک کش واروپای متوحش در فلسطین اشغالی و بویژه در غزه قهرمان با حمایت جنایتکاران اروپائی و آسیائی ، و تروریستهای وهابیت صهیونیستی ، آیا با چنین متوحشین جنایتکاری که همه قوانین بین المللی زیر پا گذارده اند عاقلانه است ؟ / ذرهبین حقیقت
ناشناس محترم سلام؛
فرمایش شما درست است.
ممنون از حسن توجه شما.
موفق باشید.
یاعلی