چرا مجلس در تشخیص اولویت‌ها دقت نمی‌کند؟

     با توجه به مباحث مطرح اخیر در مورد کاهش ساعت کاری کارمندان و کارگران چند سوال در افکار عمومی جامعه شکل گرفته که شایسته است به آنها پاسخ داده شود.

     آیا واقعاً همه مشکلات مملکت حل شده بود و فقط مانده بود تعطیلی روز پنجشنبه و شنبه که این موضوع با این جدیت و فوریت در دستور کار قرار گرفت؟ اصلاً چه کسی چنین درخواستی را از دولت یا مجلس مطرح کرده بود که همه بسیج شدند تا این موضوع را زودتر به نتیجه برسانند؟

     چرا با این که مسائل اساسی مثل؛ عدم تحقق طرح اقتصاد مقاومتی، طرح پر مشکل حجاب و عفاف، طرح صیانت از فضای مجازی و امثال آن هنوز لاینحل باقی مانده است، مجلس روی موضوعی کار می‌کند که اصلاً در اولویت نبوده و نیست؟

     آیا در حالی که همین الان ادارات، کار مردم را (در ظاهر به علت کمبود وقت و نیرو) امروز و فردا می‌کنند، این اقدام مغایر شعار «جهش تولید با کمک مردم» نیست؟

     ظاهراً ارائه دهندگان این پیشنهاد می‌گویند؛ این تعطیلات فقط برای بخش خصوصی است، اما اولاً مگر دیگران به چنین تعطیلاتی نیاز ندارند؟ ثانیاً چرا از جیب شرکت‌ها و کارفرمایان مراکز تولیدی که اتفاقاً اکثر آنها خرده پا هم هستند و به زور خودشان را سرپا نگه داشته‌اند حاتم بخشی می‌کنید؟

     چرا به جای این که مشکل تورم و گرانی و معیشت مردم را به شکل ریشه‌ای حل کنید، راحتترین راه‌کارها مثل کاهش ساعت کاری و افزایش حقوق کارگری (با نرخ چند برابری دولت) را به بخش غیردولتی تحمیل می‌کنید؟

     آیا واقعاً فکر می‌کنید مسابقه نابرابر بین افزایش حقوق با تورم و گرانی به نتیجه مطلوب و موردانتظار خواهد رسید و مشکل معیشتی کارمند و کارگر را به شکل اساسی و دائمی برطرف خواهد نمود؟

     آیا مردم به شما رأی داده‌اند که به جای کارهای اساسی و راهبردی وقت شریفتان را صرف کارهای سطحی و بیهوده مثل؛ ورود زن‌ها به ورزشگاه‌ها، کاهش ساعت کاری کارمندان و کارگران، افزایش تعطیلی‌های سالانه، آزادسازی قیمت‌ها و امثال آن کنید؟

     خودتان که به نام مجلس انقلابی مزین و مفتخر هستید، برای حجاب و عفاف کاری نکردید، چرا به جای حمایت از فراجا با درج قوانین محدودکننده در طرح صیانت، چوب لای چرخش می‌گذارید؟

     البته کسی منکر آن نیست که برای مبارزه با بدحجابی باید در اولویت اول بر کار فرهنگی و تربیتی متمرکز شویم که متأسفانه مجلس در این رابطه کار چندانی نکرده است، اما قطعاً قبول دارید که برای مقابله با آدم‌های مریض و مغرض به اقدامات سلبی و قهرآمیز هم نیاز است.

     یعنی همان‌طور که بدن انسان برای مصون ماندن در برابر بیماری‌ها باید از طریق ورزش و تغذیه مناسب تقویت و برای رفع بیماری‌ها از طریق اقدامات پزشکی درمان شود، برای مقابله با بدحجابی هم باید هر دو جنبه کار رعایت شود.

     لطفٱ به جای اقدامات حاشیه‌ای و حاشیه‌ساز به سراغ حل مسائل اساسی بروید.

 اجرکم عندلله

احمدرضا هدایتی

کارشناس ارشد مدیریت

۳/۱۲۱۴۰۳

نشانی الکترونیکی: ARH110@yahoo.com  نشانی سایت: rahtooshe.com  

شما همچنین می توانید ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *